Adverteren

Wandelvakantie op Texel


Vakantie 13 Jul 2020
Wandelvakantie op Texel

Texel is een mooi Waddeneiland wat ieder jaar erg veel toeristen aantrekt. Misschien ben je er al eens geweest, mocht dat niet zo zijn dan is het de moeite waard om op je verlanglijstje te zetten! Het is echt een eiland waar je tot rust gaat komen, gaat genieten van de natuur en het mooie uitzicht. Je hoeft niet altijd lange wandelingen te maken, want er zijn ook leuke korte routes die je kunt volgen. Naast de vaste wandelroutes die er zijn, kun je er ook zelf op uitgaan en dan kom je altijd wel weer een leuke strandtent of eettentje tegen waar je op het terras kunt zitten. Even wat eten en wat drinken en dan de weg weer vervolgen.

Tips wandelroutes Texel

Het Waddeneiland Texel is bij de echte wandel- en vogelliefhebbers erg bekend. Maar speciaal voor jou hebben we een paar tips als je er naar toe gaat en je wil wandeltips:

  • De Muy en de Slufter
  • Pieter Kikkert wandelroute
  • Wandelroute de Hoge Berg

Als je meer over de route te weten wil komen, dan kun je altijd op internet kijken wat er zoal te zien is. Maar in ieder geval wisselen duinen, heide, zand en zee elkaar af. Ieder seizoen heeft het eiland dan ook weer een ander uitzicht, dus als je eens in de lente bent geweest, ga dan eens in de winter of in de herfst. Je zal dan merken dat er ook weer andere paden toegankelijk zijn.

Vanaf 1 maart is het broedseizoen op Texel en dan zijn niet alle wandelpaden toegankelijk, maar daar word je op het eiland zelf heel goed over geïnformeerd. Ondanks dat je dan niet overal kunt wandelen, is er nog meer dan genoeg te zien. Rondom de vuurtoren kun je ook heerlijk wandelen, zowel op het strand als door de duinen. Er zijn mooie paden waar je ook met de hond heerlijk kunt wandelen (ook verhard zodat de kinderwagen mee kan). Het eiland is voor wandelaars echt de moeite waard en dan boek je een leuk huisje waar je verder tot rust kunt komen en dan heb je echt vakantie.

Hoe word je een RPA Developer?
Computers 31 May 2021

Hoe word je een RPA Developer?

Tips voor zelf energie besparen
Geldzaken 01 Mar 2021

Tips voor zelf energie besparen

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen