Adverteren

Zomer trends 2021


Mode 24 Jan 2021
Zomer trends 2021

Het nieuwe jaar is vreemd begonnen, corona is er nog steeds en dat maakt het soms lastig om plannen te maken voor de zomer. Maar we laten ons niet tegenhouden en hopen dat we in de zomer weer lekker naar het strand kunnen, of naar het buitenland op vakantie mogen. Daarom besteden we aandacht aan de zomer trends van 2021 en daarvan moet je dus wel echt op de hoogte zijn!

Welke trends kies jij?

De joggingbroek was en is voor veel mensen nog een liefhebber, je bent lekker thuis aan het werk, je stapt uit je bed, joggingbroek aan en hup aan het werk. Ideaal, niet eerst omkleden, maar als je de deur uit moet dan is het toch even wat anders voor velen. Maar voor de zomer is het toch tijd om even wat anders aan te trekken, de joggingbroek is namelijk geen zomer trend van 2021. Wat zijn dan wel de trends?

  • Zwart en wit combineren, dan is echt een trend voor de zomer van 2021. Dit kan een zwarte broek zijn met een wit shirtje, of een shirtje met wit met zwarte strepen, allerlei combinaties mogelijk als het maar om deze twee kleuren gaat!
  • Midriff floss misschien wel eens van gehoord? Het gaat over draden, koorden en linten van een rok bijv. om deze om je taille te wikkelen.
  • Heerlijke vloeiende maxi jurken, maar ook de wijde pijpen zijn weer terug. Kies hier ook voor als je er in de zomer lekker op uit wil.
  • Kleurrijk, dit is eigenlijk altijd wel een heerlijke zomertrend. Je bent hierdoor lekker vrolijk, krijgt zin om wat leuks te doen en daar gaan anderen dan ook snel in mee.

Dus heb jij de zomer al in de bol? Grijp dan naar je kledingkast en kijk of je nog leuke zomerkleurtjes in de kast hebt hangen, en anders kun je heerlijk online komen shoppen. Dit is iets wat vrouwen graag doen, dus wie weet is het voor jou nu ook zover! Er kan vast en zeker nog wel wat leuks bij in je kast.

Hoe word je een RPA Developer?
Computers 31 May 2021

Hoe word je een RPA Developer?

Tips voor zelf energie besparen
Geldzaken 01 Mar 2021

Tips voor zelf energie besparen

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen