TEXEL IN EEN NOTENDOP

texel3Afgelopen week bevonden mijn vriend en ik ons 4 dagen op Texel, als een soort mini vakantie. Aangezien we ”pas” eind augustus naar Sardinië gaan, besloten we dat we dan wel alvast in juli een paar dagen weg zouden gaan. Zo is die lange zomervakantie nét wat beter vol te houden met al die collega’s om ons heen die in al die buitenlandse oorden vertoeven. We hadden geluk, want afgelopen week was het super lekker weer, zoals jullie ook gemerkt hebben waarschijnlijk. Ik maakte heel veel foto’s en deel een kleine selectie vandaag! 

texel2

texel1

texel12

texel4

texel8

texel16

texel6

texel7

texel19

texel18

texel17

texel13

texel20

We hebben een hoop strandwandelingen gemaakt, lekker gegeten, verschillende strandtenten getest en op het strand gelegen. We sliepen in een hotelletje in een van de twee grotere dorpjes dat Texel heeft: De Koog. Grappig hoe het op zo’n eiland er aan toe gaat; het voelt echt als een soort community waar iedereen elkaar kent. En oké, er zijn best wat toeristen. Gelukkig is Texel best wel groot (ik dacht serieus dat je makkelijk een rondje om het eiland zou kunnen lopen – hahaha, ehm nee), dus het was best wel rustig op het strand. Ik denk dat we ons ook vermaakt hadden als het weer wat minder was, maar dit was toch wel erg fijn. Texel is zeker een aanrader als je een paar dagen weg wilt! En nu? Nog even 5 weken bikkelen en dan mogen we al naar Sardinië!

Camera: Panasonic Lumix DMC-GX7

Bizar dat Texel ook gewoon Nederland is, maar toch écht als vakantie voelt. Zal ook wel iets met het lekkere weer te maken hebben gehad, haha. Ben jij wel eens op Texel geweest?