OVERVIEW | WINTERSPORT FLAINE

1Ik krijg weer een beetje heimwee als ik deze foto zie, meh. Afgelopen week was ik op wintersport in Frankrijk met mijn vriend en vandaag neem ik jullie even mee en deel ik een paar mooie foto’s!

2Hoe vaak je ook op wintersport gaat, het uitzicht blijft fenomenaal vind ik. Ik kan er maar niet aan wennen, het is zó mooi.

3Van dit soort views word ik al helemaal blij. Van die wolken die in het dal hangen, dan merk je pas echt hoe hoog je eigenlijk zit. Dit was rond de 2200 meter trouwens!

8Mijn vriend ging voor het eerst snowboarden deze vakantie. Hij heeft drie dagen les gehad en pikte het gelukkig snel op, zodat we samen tochtjes konden maken!

4*Staart dramatisch naar uitzicht dat op een pak milka chocolade thuishoort*.

5De zon scheen in ieder geval wel aan onze ogen te zien hahaha.

6Wanneer je in een bepaalde stoeltjeslift zat, kon je het dorp goed zien liggen. Ik vond die gebouwen niet heel gezellig, maar van binnen was het prima! We hadden een appartementje voor 5 man, dus lekker veel ruimte en stonden binnen 2 minuten op de piste.

7Op de laatste dag maakten we een hele mooie tocht naar het dal. Het weer was goed en het was ook heel rustig op die piste. Ik maakte boven op de berg nog even deze foto. Goed einde van de dag, ’s avonds moesten we namelijk weer de bus in om 10 uur naar Nederland te rijden.

Bij deze een kleine overview van onze vakantie. Het was echt fijn en we hadden gelukkig heel erg goed weer! Nu nog de laatste studie dingetjes afronden (nope, nog steeds geen punt binnen van mijn scriptie) en focussen op het solliciteren – oh.