[GESLOTEN] WIN | HANGSTOEL OF HANGMAT T.W.V €70,-

hangstoel1Het is tijd voor nóg een winactie, vandaag maak je namelijk kans op een mooie hangmat of hangstoel van Hangmatgigant van Tropilex t.w.v. €70! Je hebt woensdag al een artikel op mijn blog langs zien komen vol met inspiratie wat je met zo’n hangstoel kan doen (dat was inderdaad een beetje met voorbedachte rade). Wil je kans maken op een mooie hangmat- of stoel, lees dan vooral even verder!

Een hangstoel is een van de beste manieren om even lekker te relaxen. Het zit daarnaast niet alleen lekker, maar het ziet er óók nog eens leuk uit gecombineerd met wat kussentjes en een leuke deken. Niet genoeg plek binnen in je huis? De hangmatten – en stoelen van Hangmattengigant zijn ook geschikt voor buiten. Kan je in de zomer heerlijk je drankje drinken a la het Bahama’s gevoel.

Win: een hangstoel of hangmat t.w.v €70

Wil jij nou van zo’n leuke hangstoel of hangmat binnen of buiten genieten? Dat kan! Wanneer je wint mag je zelf een exemplaar van Tropiplex uitkiezen. Ze zijn beschikbaar in allerlei leuke kleurtjes en modellen. Zo doe je mee:

– Like mijn Facebook pagina of volg me op Bloglovin (volg je me op beide kanalen, dan krijg je een ”extra lootje”)
– Laat een reactie achter dat je meedoet

En that’s it! De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt over twee weken een berichtje waarbij je dus zelf een hangstoelf of hangmat mag uitkiezen. Good luck!