[CLOSED] WIN EEN SWEATER | UNFORTUNATELY PEANUTBUTTER

trui4We hebben allemaal wel eens van die ”helaas pindakaas” momenten. Maak daar in het Engels unfortunately peanutbutter van en je hebt een super toffe chill sweater. Wil jij nu ook zo’n sweater winnen? Dat kan! Samen met Digitransfer mag ik deze (of een ander exemplaar naar jouw keus) weggeven!

trui1

trui3

Verklaar me voor gek, maar ik houd van dit soort truien met een knipoog. De beste truien om lekker in rond te hangen. Helaas vind je dit soort sweaters niet zo heel erg snel in de winkel, dus dan is zelf een trui laten bedrukken ideaal! Bij Digitransfer kun je een t-shirt bedrukken, maar een sweater is dus ook een optie. In het echt is de trui iets meer geel, wat natuurlijk mooi matched met de bruine pindakaas letters. Vanbinnen heeft de trui een heerlijk fleece stofje, dat roept om gedragen te worden.

Weet je zelf nou niet zo goed wat je op de trui wilt laten bedrukken? In de themashop vind je een heleboel standaard designs, zoals onderstaande modellen. Natuurlijk kan je dan wel zelf de kleur bepalen.

truien

Win: ontwerp zelf een trui!

Wil jij nou ook zo’n heerlijke warme sweater ontwerpen? Dat kan! Ze zijn beschikbaar in allerlei leuke kleurtjes en wanneer dit model niks voor jou is, zijn er genoeg andere opties. Zo doe je mee:

– Like mijn Facebook pagina
– Laat een reactie achter dat je meedoet (met geldig e-mail adres)

En that’s it! De winnaar, die door een random generator wordt gekozen, krijgt over twee weken een berichtje waarbij je dus zelf een sweater mag ontwerpen! Good luck.