4 JAAR SAMEN | BEZOEKJE WELLNESS HOTEL BUSSLOO

bussloo1Afgelopen zondag waren mijn vriend en ik vier jaar samen (jeetje, vier klinkt echt veel haha – ik vind de tijd dan zó snel gaan). We voelden ons allebei een beetje jarig die dag, omdat we door Thermen Bussloo waren uitgenodigd om deze mooie mijlpaal te vieren. We mochten daarbij een nachtje overnachten en gebruik maken van de thermen. Over dat laatste komt nog een apart blogje online (want het is was de eerste keer sauna ever, dus ik heb er veel over te melden). Voor nu deel ik de foto’s van het mooie hotel! 

bussloo4

bussloo5

Het wellness hotel, midden in de bossen. Je merkt meteen dat het deel maakt van een wellnessresort: overal ruikt het lekker, de sfeer is heel rustgevend en ook de inrichting is helemaal in stijl. Je voelt je bij aankomst dus direct al zen, puur door de sfeer. Het personeel is ook extreem aardig en netjes (niet geheel onbelangrijk), wat het plaatje helemaal af maakt.

bussloo6

bussloo8

bussloo7

De kamer was heel fijn, met een groot bed en een mooie badkamer inclusief een waterval douche. De geur die in de hotelgangen hing, was dezelfde geur als bovenstaande mini’s (eh ja, die gingen met mij mee naar huis natuurlijk). Het hele hotel had dus één geur als hoofdthema en die kon je ook los in grotere flessen kopen. Wel leuk gedaan, want zo denk je bij gebruik van die mini’s meteen terug aan je bezoek.

bussloo2

bussloo9

Wij sliepen in een hotelkamer aan het meer en het beeld dat we hadden als je naar buiten keek, leek zo uit een boekje te komen. Ik had dit al van tevoren letterlijk in een reclameboekje gezien, maar dan denk je meestal dat het niet écht zo mooi is. Maar dat was het dus zeker wel! We kwamen trouwens ’s avonds aan, dus we hadden ’s ochtends pas door hoe mooi het er eigenlijk is. En ook zó rustig.

bussloo3

Tot slot natuurlijk het ontbijtbuffet! Ik heb daar niet zoveel foto’s gemaakt (vond ik niet zo netjes), maar het was heerlijk! Heel erg veel keuze en veel verse biologische producten. De american pancakes waren mijn favoriet (zo ”gezond” als hierboven bleef het namelijk niet hah) en ook de verse sapjes moest ik even uitproberen. Met een goed gevulde maag konden we vervolgens op weg naar de thermen!

Zelfs wanneer je niet zo van de sauna bent, is dit hotel een bezoekje waard. Alleen al door de omgeving kom je hier helemaal tot rust. Echt heel erg tof dat mijn vriend en ik onze anniversary hier hebben mogen vieren (en ook een beetje onwerkelijk haha). Kende jij dit wellness hotel al?