TRIP | IK GING NAAR KOPENHAGEN

Ik ging 7 (!) uur met een cruiseschip naar Kopenhagen en wat is dat een leuke stad! Ik heb de mooiste kiekjes uitgekozen om met jullie te delen!
Dit is het schip waarmee we gingen (ofja een template, maar dat begrijpen jullie denk ik wel). We vertrokken om half 5 in de middag in Oslo en kwamen in Kopenhagen aan rond 9 uur in de ochtend. Diezelfde dag gingen we weer terug rond half 5. We hadden dus ongeveer 7 uur om Kopenhagen door te spitsen (en hoewel dit een beetje als het tv-programma ZigZag van Yvon Jasper voelde – 3, 2 ,1 GO) was dit goed te doen! It’s allll in the planning. 
 

Zo zijn we hele mooie parken tegen gekomen. Check die weerspiegeling!

Dit gebouw lag er zo mooi bij!

Dit liet me een beetje aan Amsterdam denken, al is dit wat kleurrijker. De stad liet me sowieso best wel veel aan Nederland denken (plat en overal fietsen).

Die zon en die kleuren, echt prachtig.
 

We konden natuurlijk niet vertrekken zonder het bekende beeldje van de Kleine Zeemeermin te zien. Het was even zoeken (lees een heel park 3 x door gelopen om er later achter te komen dat het net buiten het park lag), maar schattig was het wel.

 Jullie zagen hem al op de cover, maar dit vond ik zo grappig. Hartjesfietsenrekken, zelfs een fietsland zoals Nederland heeft dit niet.

Last but not least, de gekleurde huisjes haven! Dit plaatje zou zo van google kunnen komen, maar nee ik was er echt! Zo schattig. De zon verdween serieus 2 minuten later waardoor het er een stuk triester uit zag allemaal, dus hulde voor deze foto.

Ben jij wel eens in Kopenhagen geweest?