THIS IS JUNE | XENOS, NIEUW KOFFIETENTJE & BERRY FRAPPUCCINO

kaarsKandelaars & mok – Xenos

Xenos, wat doe je me aan? Echt zo’n winkel waar je altijd wel íets koopt als je ‘eventjes’ snel naar binnen gaat. Ik zag deze mok met gouden stipjes al op meerdere blogs voorbij komen en besloot dat ik hem ook moest hebben en zodoende. Als theeleuter mag dat, toch? De kandelaars met (natuurlijk) turquoise kleurige kaarsen gingen ook mee naar huis. Ik houd van dat soort geometrische vormen!

Starbucks_Lifestyle_050614-0040Starbucks – Red Berry Yoghurt Frappuccino

Bij de Linda Meiden zat een bon om gratis een Yoghurt Frappuccino bij Starbucks te halen. Dus toen ik laatst mijn trein gemist had, greep ik mijn kans. Ik koos voor de smaak Red Berry en dit was echt zó lekker. Een beetje zoet, maar vooral ook lekker zuur met een flinke dot yoghurt er doorheen! Ik kom niet vaak bij Starbucks maar als deze in het assortiment komt gaat dat denk ik toch nog verleidelijk worden (al denk ik dat je deze ook makkelijk zelf zou kunnen maken).

bik1

Bikini – C&A

Deze maand kocht ik een nieuwe bikini bij de C&A en ik hoop hem eindelijk te kunnen dragen met die hittegolf op komst (ik las dat het 38 graden wordt, say whaat)! Alles over deze bikini lees je in dit artikel, waar ik er in geuren en kleuren over vertel.

8 x de leukste hoedjesLeuke hoedjes

Nog op zoek naar een leuk hoedje? Ik schreef deze maand weer 2 artikelen voor Vriendinnenonline waaronder dit artikel: 8 x de leukste hoedjes! Nu ik mijn eerste exemplaar heb aangeschaft, wil ik er alleen nog maar meer. Er zijn ook zoveel leuke soorten te vinden hah. Zijn er meer hoedjes fans onder jullie?

usBoek – Us

Ik was niet van plan dit boek te reviewen, maar ik vond hem zó leuk dat ik het toch ga doen. Het review van dit boek komt dan ook een van deze dagen online! Ik verklap alvast dat het écht een boek met humor is en dat deze tot een van mijn favorieten boeken toebehoort. Hoort dus ook zeker thuis in mijn favorieten van juni!

koffie

Nieuw koffietentje – Zwart Goud

In Utrecht poppen de nieuwe koffietentjes echt als paddestoelen uit de grond, maar deze ligt letterlijk aan het einde van mijn straat. Zwart Goud is de naam.  De koffie is heerlijk (maar ook de Chai thee is goed!) en je kan er voor een klein prijsje verschillende soorten panini’s bestellen. Zeker een aanrader wanneer je eens in Lombok (buurtje in Utrecht) bent!

Serie – Oange is the New Black

In juni kwam natuurlijk het nieuwe seizoen van Orange is the New Black uit, tot mijn grote vreugde! Nu moet ik toegeven dat ik het seizoen nog niet af heb (ik ben op de helft) maar ik vind het tot nu toe stiekem een béétje tegenvallen. Ik hoorde al dat het einde leuker/beter is, dus dat hoop ik maar. Zijn er meer mensen die de eerste afleveringen een beetje … saai vinden?

Nummer – Lippy kids | Elbow

Dit nummer is eigenlijk al best oud, maar ik kende hem dus nog niet! Toen ik laatst de beste optredens van Pinkpop 2015 op tv aan het kijken was, kwam dit mooie rustige nummer van Elbow voorbij. Ik heb hem sindsdien al heel vaak gedraaid, wat een bijzondere stem heeft hij! Kende jij hem al?

En dat was alweer juni. Ik ga mijn mond deze keer houden over hoe snel de maand wel niet gaat (maar het is wel zo haha). Onze vakantie naar New York komt nu opeens heel dichtbij (nog maar 2 maandjes!) en het begint eindelijk écht zomer te worden. Hebben jullie plannen voor juli?