THIS IS OCTOBER | LICHTLETTER, ONESIES & KIKO LIPSTICK

letterHEMA letterverlichting – X

Toen ik zag dat ze bij HEMA allerlei letterverlichting verkochten, wist ik dat ik er een moest hebben. De ‘X’ vond ik wel een hippe letter en voor €15 stuurde ik hem dan ook virtueel richting mijn huis. De lamp werkt op batterijen en straalt geel-achtig licht uit. Laat toch zien dat de HEMA steeds leukere dingen in hun assortiment heeft. 

onesie

Onesie – Hunkemöller

Ik had nog een Hunkemöller bon liggen en besloot in de webshop maar eens te gaan kijken wat ik ermee zou doen. Het wordt winter dus week ik uit naar het pyjama gedeelte van de website. Naast ondergoed biedt Hunkemöller nu ook blijkbaar onesies aan, dat wist ik helemaal niet! Ik dacht altijd meteen aan de Primark bij onesies, maar deze van de Hunkemöller zullen vast wel van betere kwaliteit zijn. Die linker roze (wat dus principe één grote fleece bal is omg), lijkt me heeerlijk. Ik weet nog niet helemaal zeker waar ik uiteindelijk voor ga, maar in ieder geval keus genoeg lijkt me!

luchtMoment – Mooie lucht & kerstverlichting

Ik kan zó vrolijk worden als ik onder de boogjes van kerstverlichting naar huis fiets door onze buurt. Als de lucht dan ook nog eens bizar mooi is, bel ik helemaal blij. Deze foto maakte ik toen ik te voet boodschappen ging doen met mijn vriend. Dat tripje duurde drie keer zo lang als normaal omdat ik steeds ‘nog één foto’ moest maken. Het was een hele bevalling om de mooiste te kiezen voor op Instagram kan ik je vertellen.

lipsLipstick – KIKO

Mijn zus was op vakantie in Valencia en stuurde mij een whatsappje of ik nog wat van KIKO wilde hebben. En ja, het is nu ook in Nederland te krijgen, maar toch. Ergens heb ik altijd een idee dat de collectie in Spanje alsnog veel groter/beter/mooier is haha. In ieder geval, ik zei ‘neem maar een mooie lippenstick mee, als hij maar niet rood is’. Uiteindelijke heeft ze deze donker roze kleur gekocht, beetje tegen het paars aan. Ik vind hem echt héél mooi en handig: de sluiting is magnetisch!

bloenBloemenwinkel – Om de hoek

In de maand oktober haalden we vaak bloemen in huis, in ieder geval vaker dan normaal. Bij ons op de hoek ligt zo’n mooie bloemenwinkel en tja, dat is gevaarlijk want daar kom ik dus dagelijks langs. Er is zoveeel keus en een vaas bloemen fleurt je kamer gelijk op!

Shower thoughts – Anna Kendrick

Dit filmpje van Glamour kwam langs op mijn Facebook en op een saaie zondagmiddag besloot ik er dan ook op te klikken, wamt ja. Je kent het wel, van die zinloze gedachtes die je alleen in de douche kan hebben. Actrice Anna Kendrick deelde ze met Glamour en het is hilarisch!

Nog twee maanden en het is 2016 jongens! Ik vind het nogal wat. De tijd lijkt echt elk jaar sneller te gaan naarmate ik ouder word, nooo. Waar kijken jullie naar uit aankomende maand?