THIS IS MARCH | SPA BRUISEND, ADIDAS STAN SMITH & KYGO

spaSpa Bruisend – Zwarte bes & Grapefruit

Ik werd positief verrast door deze twee nieuwe smaken van Spa Bruisend die vanaf maart verkrijgbaar zijn. Ik houd sowieso heel erg van bruisend water, al helemaal als het een smaakje heeft. Dat maakt het behalen van 2 liter per dag drinken toch nét iets makkelijker! Zwarte bes is mijn favoriet, maar grapefruit is ook heel lekker! Spa Bruisend bevat 0 calorieën en bevat geen suiker. Vooral heerlijk wanneer het ijskoud is, het zou zomaar wel eens mijn zomerdrankje van 2015 kunnen worden!

gon

Boek – Gone Girl | Gillian Flynn

Dit boek las ik, samen met het boek Tonic, deze maand uit. Gone Girl vond ik héél spannend, anders dan andere boeken en vooral heel erg leuk! Ik heb de verfilming meteen erna bekeken, die ook erg goed is overigens. Een echt aanradertje! Ik plaatste eerder een review van dit boek.

Lipstick Gosh – Boheme (nummer 159)

Alleen de naam van deze lippenstift is al leuk! Een van mijn favoriete kleuren waarvan de kwaliteit ook nog eens héél goed is. Enige minpuntje is dat mijn zus hem al-tijd wil lenen, want hij is echt nergens meer te vinden (sowieso, waar zijn alle Gosh producten in de Kruidvat heen??). Maar ik blame haar niet, hij is ook heel erg mooi 😉 Ik heb hem destijds bij Margriet, waar ik stage liep, mogen meenemen. Nog geen minuut spijt van gehad!

oreoRecept – Oreo Brownies

Deze maand heb ik me een ons gegeten aan die dingen hierboven. Het recept plaatste ik al eerder hier, waar veel van jullie met ‘omg’ reageerde. En dat is ook exact de gedachte die je hebt wanneer je een hapje neemt. Ze zijn heel makkelijk te maken (geen mixer nodig!) en, als je in tegenstelling tot mij wel een portie zelfbeheersing hebt, je kan er lang mee doen! Deze ga ik zeker vaker maken.

ad2

Sneakers – Adidas Stan Smith

Toen ik deze pareltjes kocht wist ik niet dat ik ze zoveel zou dragen, maar ze lopen gewoon té lekker. Daarnaast zijn ze als witte schoenen naturlijk super makkelijk te combineren. Het klassieke model Superstars begin ik ook heel erg leuk te vinden, ik moet me echt inhouden haha! In dit artikel vertel ik over mijn Stan Smith aankoop.

Favoriete film – Big Hero 6

Wanneer mijn vriend en ik samen een film willen kijken, scrollen we soms uren door Netflix om iets te vinden waar we beide zin in hebben (“vorige keer keken we óók al een actiefilm”). Een animatie film is daarom perfect voor ons en Big Hero 6 al helemaal. Ga hem zien, hij is écht heel leuk (en schattig, grappig, zielig, spannend, etc).

Favoriete nummer – Kygo | Stole the show

En dan nog een van mijn favoriete nummertjes van deze maand. Ik ben sowieso gek op Kygo en ben atijd heel benieuwd naar zijn nieuwe nummers. Deze is nét uit en is weer erg goed! Ik kan er daarnaast altijd goed op studeren, hoe fijn wil je het hebben.

Dat waren mijn favo’s van maart! Waar werd jij deze maand blij van?