THIS IS AUGUSTUS | BUFFEL SCHEDEL, PUKKA THEE & CHUNKY SANDALS

buf

Home styling – Buffel schedel

Ik plaatste een paar weken terug een artikel met inspiratie over buffel schedels en ik liet toen al vallen dat ik er zelf ook een had gekocht bij Otto. Et voila! Ik heb hem nu neergezet op een kist in de woonkamer en vind hem zo wel leuk staan met die bloemen. Dan is er een beetje evenwicht ofzo hah. Ik moet er nog een beetje aan wennen, maar vind het wel echt heel tof!

Handcrème – Hema

Typisch gevalletje ‘heb ik eigenlijk niet nodig maar ziet er zo leuk uit’, want hoe vaak gebruik je nu handcrème? Ik eigenlijk nooit, maar nu ik deze leuke tube met flamingo’s heb grijp ik er toch wel vaker naar. Hij ruikt ook nog eens heel lekker (niet te aanwezig, daar houd ik van) en is niet te dik: een fijne substantie.

1

Recept – Worteltjestaart

Afgelopen maand plaatste ik het recept voor worteltjestaart. Écht mijn favoriete taart en ook nog eens simpel te maken. Zo tof trouwens wanneer een van jullie een recept uitvoert en me dat laat zien. Zo maakte een vriendinnetje van me bovenstaande taart en plaatste Margo een foto van de sushibowl die ik een tijdje terug plaatste. Leuk leuk leuk!

 

         shoeshoe

Shoes – Chunky sandalen

Excuse me voor het zakelijke plaatje, maar het lukte me maar niet om ze fatsoenlijk op de foto te krijgen. Dus dan maar zo! Zo lang ik over die hele chunky sandalen trend heb na moeten denken, zo leuk vind ik ze nu. Ik besloot eens gek te doen en bestelde deze van het merk Laura Scott; ik ben er nu zó blij mee. Ze lopen heerlijk, zijn goed te combineren en staan heel leuk onder een skinny jeans.

thee
Pukka tea – Lemon, gember & honey

Och komt zij weer met dr thee liefde. Ja, maar deze is echt heel lekker dus ik moet hem even delen. Gember is een smaak waar je van moet houden maar met de combinatie lemon en honing is het echt heerlijk. Pukka thee is misschien wat prijziger, maar ik vind dat je dat ook echt proeft. De thee heeft veel meer smaak en het zakje kan je met gemak 2 keer gebruiken! Je krijgt Pukka thee bij natuurwinkels.

Song – Cruel | MS MR

Altijd lastig om één nummer eruit te halen voor de hele maand hah. Toch ga ik voor MS MR, zij hebben een nieuw album uitgebracht en een van de liedjes waar ik graag naar luister is Cruel. Eigenlijk zijn alle nummers leuk, maar deze heeft echt zo’n fijn refrein vind ik. Soms heb je dat met nummers. .

Serie – Rita

Nu ik helemaal bij ben met Pretty Little Liars (ja echt hoor, spuit elf maar ook ik weet nu wie A is), was ik op zoek naar een nieuwe serie. Rita zag ik al vaker op Netflix langskomen en toen mijn zus ook nog eens zei dat het een leuke serie is, was ik om. De Deense serie gaat over Rita (goh) die lerares is op een middelbare school. In de klas heeft ze de touwtjes wel in handen, maar daar buiten… Echt een aanrader en die Deens taal jongens, ik word er blij van.

Augustus stond voor mij vooral in het teken van mijn vakantie naar New York en nu zijn we al weer in september beland. Voor mij de maand waarin mijn studie weer verder gaat en ik aan mijn scriptie ga beginnen: spannend. Hoe ziet voor jullie september eruit?