THIS IS APRIL | PRETTY LITTLE LIARS, CACTUSJES & CHELSEA BOOTS

cactieCactusjes – Sissy Boy

Ik doe gewoon vrolijk mee met de cactussen trend (en oke, ik zal er niet meer zoveel over praten op mijn blog: heb het idee dat er in de laatste 3 artikelen steeds iets over deze plantjes heb gezegd haha). Maar goed, des te meer een reden om het in het maand overzicht te zetten: ze speelden blijkbaar een grote rol haha. Sissy Boy is de place to be wat betreft cactusjes: ze hebben alle soorten en maten. Vooral die met vrolijke en kleurrijke bloemetjes vind ik zooo schattig! Deze deed ik onder andere cadeau aan mijn jarige zus.

shoesFavorite shoes – Chelsea boots

Ik had deze chucky laarsjes van Sacha al suuuper lang op het oog, maar aangezien ik al genoeg schoenen heb (áls je eigenlijk ooit genoeg schoenen hebt), stelde ik de aankoop uit. Toen ze echter in de sale kwamen en ze €30 goedkoper werden, kon ik mezelf niet langer meer in bedwang houden en klikte ik voordat ik het wist op ”in het winkelmandje pls”. Wat ben ik blij dat ik ze toch gekocht heb, want ik draag ze echt heel veel! De hak is daarbij niet té hoog, ideaal aangezien ik al vrij lang ben.

banaan

Recept – Bananenbrood

Dit bananenbrood werd heel goed door jullie ontvangen en daarnaast is het ook echt dé ontdekking qua baksels voor mij. Ik heb hem nu al drie keer gemaakt en op de een of andere manier smaakt hij altijd anders haha. Maar het is altijd lekker en heel makkelijk te maken, dus zeker een blijvertje. Vooral omdat het een goede snack is en ook nog eens goed vult 🙂

Boek – We were liars

Naast ‘Zomerhuis met zwembad‘ en ‘Liever geen applaus voor ik leef‘ las ik in april ook het boek ‘We were liars’. Ik was zo intens benieuwd naar de mindbreaking plot-twist, die trouwens inderdaad redelijk mindbreaking is. Het boek is niet heel dik dus ik ging er vlot door heen. Vooral vanaf het laatste deel ging het snel, dan wil je natuurlijk alles weten zoals dat gaat bij plot-twists. Ik heb het boek niet gereviewed omdat ik denk dat veel bloggers dat nog gaan doen, maar het is echt een aanrader! Zou mooi zijn als het verfilmd wordt, zo’n verhaal is het wel echt.

Serie – Pretty Little Liars

Om even in het liar sfeertje te blijven… In april begon ik ook met de serie Pretty Little Liars. Ooit, in een ver verleden, keek ik de eerste acht aflevering maar vond ik het niet heel boeiend. Ik weet niet waarom ik het opnieuw ben gaan proberen en wat er veranderd is, maar nu ben ik hooked. Zelfs mijn vriend pikt soms een afleveringetje mee en kan het wel waarderen. Ik zit momenteel in seizoen 2 en ben een beetje bang dat het nog suuuper lang gaat duren voordat we weten wie A is, maar dat zal wel anders waren er geen 5 seizoenen :’)

Nagellak – Catrice | Welcome to Roosywood

Dit kleurtje droeg ik veel in april. De kleur lijkt meer roze op de foto dan hij is, want ik vind hem meer paars-roze (als dat sense maakt haha). Een fijn kleurtje, lekker zomers en past bij een hoop dingen. En een toffe bijkomstigheid: hoe leuk is die naam?

hoesjeTelefoon hoesje – Xenos

Hoeveel mensen me al verbaasd hebben aangekeken toen ik vertelde dat dit hoesje van de Xenos komt. Ik denk dat iedereen die geen iPhone heeft weet hoe lastig het is om een leuk hoesje te vinden (niet dat dat nou zo belangrijk is maar toch). Momenteel heb ik deze om mijn telefoon heen en ik vind hem erg mooi en clean met dat wit! Voor €5 te krijgen bij de Xenos en je hebt ze ook in andere kleuren: waarbij het wit mintgroen, geel of blauw is.

Favoriete nummer – Major Lazer & DJ Snake | Lean on

Waarschijnlijk kent iedereen dit nummertje al en hebben we hem al te vaak gehoord, maar dat is geen reden om hem niet in dit overzichtje te plaatsen. Ik heb dit nummer echt vaak gehoord (echt aanradertje voor tijdens het afwassen of was ophangen #housewife).

En dat was april alweer, wat gaat het toch intens snel! In mei ga ik onder andere op vakantie naar Tenerife (woeeh), heb ik een hoop studie opdrachten die af moeten en hoop ik op échte zomerse dagen (maar dat gaat wel lukken in Tenerife – hoop ik). Hoe was april voor jullie? Hebben jullie nog iets leuk/opmerkelijks meegemaakt?