TERUG VAN TENERIFE | 5 DINGEN DIE IK GELEERD HEB

vacI am bahaaack. Niet dat iemand het gemerkt heeft, hulde voor inplannen van blog artikeltjes, maar toch. Ik ben er weer! Tenerife was warm, mooi, warm, gezellig, warm, chill en rustig. Ik heb zelfs nog wat dingen geleerd: bij deze 5 wijze levenslessen die tot mij gekomen zijn.
te

Privacy is ongekend

Tetterende vrouwen zijn heel normaal in Tenerife. Je moet vooral ook niet gek op kijken wanneer er iemand om 8 uur ’s ochtends op het balkon naast je (zie rode cirkeltje) in het Spaans staat te tetteren. Ik dacht eerst dat Jody Bernal met een nieuw hitje op de radio aan stond, bleek het toch de bellende buurvrouw te zijn. En schrééuwen dat ze deed. Verder was het een heel rustgevende vakantie hoor.

IMG-20150517-WA0010

De 7 dwergen

Altijd al sneeuwwitje/lord of the rings in reallife willen nadoen? Dat kan vanaf nu in Tenerife! Wij waren dan wel met 8 (reken 2 ouders, 3 dochters + aanhang mee), maar het effect was er niet minder door. Gezellig achter elkaar aanhobbelen in de bergen als dwergen of hobbits (wat jou voorkeur heeft), Disney nostalgie verzekerd!

te3

Cactussen zijn zó 2001

Ik kan je verzekeren dat de Spanjaarden in hun vuistjes lachen als ze zien hoe cactus-gek Nederland is geworden. Want hallo, die dingen bestaan hier al jaren, wat zeg ik, eeuwen. Op elke hoek staan ze en zelfs in het wild komen ze inclusief schattige bloemetjes permanent voor. We mogen nu dus wel eens gaan ophouden met doen alsof het super hip is.

palmie

Palmbomen zijn wél hip

Palmbomen zijn daarentegen weer helemaal dá bomb. Ik werd er zo vrolijk van dat die dingen overal om je heen staan te.. staan. Ik zou er wel een in mijn tuintje willen (totaal niet misplaatst ook).

bbq

Beste BBQ ooit

Kijk, ik ben niet zo van het bbq’en (ik snap namelijk nooit hoe je opeens 5 stukken vlees naar binnen kan werken, terwijl je normaal tijdens het avondeten het ook maar met 1 sullig kipfiletje doet), maar hier man man man, ik heb gesmuld. Kijk vooral even naar de gevulde champignons met spekjes daar achterdoor. Ik weet verder niet echt wat de levensles is, maar ehm ja, zeker een keer bbq’en in Tenerife dus!

Bron: flamingo foto

Nou, ben ik toch met 5 levenslessen rijker thuis gekomen! Maar even zonder dollen en grollen, het was echt een hele fijne vakantie en de tijd vlooog om. Ik moet nu wel echt weer aan de bak want ik ben gewoon random in het semester gegaan, terwijl ik dus gewoon college had *stress stress*. Ben jij al eens in Tenerife geweest?