IT’S A WRAP | SOCIAL MEDIA

fbIk vond het best wel spannend om mijn blog met vrienden en kennissen te delen. Om die reden heeft het dan ook een hele tijd geduurd voordat ik, naast Bloglovin, uberhaupt een social media kanaal had ingezet voor mijn blog. Nu ik al een tijdje met mijn blog bezig ben en wat meer mijn draai heb gevonden, moest daar verandering in komen vond ik.  

Want ja, het is zo ver! Na Instagram en Twitter is het cirkeltje rond, want nu volgt dan eindelijk een Facebookpagina voor mijn blog. Voor jullie misschien niet heel spannend nieuws, maar zelf vond ik het best nog wel een dingetje. De meest random mensen in je vriendenlijst zien het langskomen en dat vond ik stiekem best een raar idee. Maar goed, je moet juist trots zijn op je blog en dat ben ik ook wel, maar soms heb ik toch nog van die momenten dat ik denk ”aaah wat dóe ik”.

Ps: nog een update, de ”moeilijke” rekensommetjes zijn nu ook weg bij het plaatsen van een reactie. Ik kreeg toch best vaak een reactie dat het ”zo awkward is dat de som 4 x 12 zo moeilijk is” haha.

Ik heb als mijn Facebook pagina al een aantal van jullie blog pagina’s gevonden en geliked en er ging een hele nieuwe wereld voor mij open. Wat leuk! Je kan mijn blog in ieder geval hier op Facebook vinden. Heb jij een Facebook pagina voor je blog? Hoe bevalt het?