WOEHOE | TIJD VOOR WINTERSPORT

snowYES, het is eindelijk zover! Morgenavond vertrekken mijn vriend en ik een week naar Frankrijk voor dolle sneeuwpret!

Ik heb echt uitgekeken naar deze vakantie omdat dit zou betekenen dat ik A) mag gaan snowboarden en B) mijn Master thesis heb ingeleverd. Ten minste, daar ging ik destijds vanuit en dat is me thank god gelukt! Afgelopen maandag heb ik het officiëel ingeleverd, dus nu is het wachten op een cijfer. Héél raar trouwens, om nu officieël helemaal klaar te zijn (als ik het haal – ahum). Een weekje wintersport afleiding is dan dus ook ideaal wat betreft het eeuwige zenuwslopende wachten op een cijfer. Het sneeuw weer ziet er in ieder geval goed uit (er is veel sneeuw gevallen afgelopen tijd en voor de aankomende week is er juist een zonnetje voorspeld, yay).

Of er ook een vakantie-stilte op mijn blog is? Nope (jullie komen niet van me af), ik blijf gewoon door bloggen; zo staat er een boek review gepland en ben ik van plan jullie een dagje mee te nemen met snowboarden – door middel van een foto dagboek. Jullie zien het in ieder geval vanzelf wel langskomen allemaal (wat kom ik gestructureerd over hè?).

Ik hoorde dat het ook gaat sneeuwen in Nederland! Ik weet dat veel mensen niet van sneeuw houden, maar geniet ervan, hoe irritant het soms ook is (ookal ben ik dan wel niet in Nederland haha). Fijn weekend allemaal!