NIEUW APPARTEMENT | INRICHTING ENZO

Knipsel

Sinds mijn vriend en ik een appartementje in Utrecht hebben gevonden, ben ik druk bezig met inrichting idee’tjes! Gelukkig laat mijn vriend me best wel vrij wat betreft de inrichting (”alles behalve overal kaarsen” was zijn verzoekje). Ik heb nog niks concreets bedacht, maar heb wel wat plannen met de meubels die we al hebben wanneer we alles samenvoegen. Mijn blog zou mijn blog niet zijn als ik deze niet zo delen! Dus daar gaan we :D

1Idee: Ik vind een houten tafel in combinatie met witte stoeltjes heel erg mooi en het komt dan ook goed uit dat mijn vriend zo’n tafel als bureau heeft momenteel. Dus bye bye witte beschadigde ikea tafel van mij en hellooo houten tafel van m’n vriend!

2Uitvoering: Aangezien we al een houten tafel hebben, hoeven we die gelukkig niet meer te kopen. We gaan die van hem wel wat opschuren zodat hij er wat ”ruwer” uit ziet. De witte stoeltjes zullen we toch echt moeten aanschaffen. Deze hierboven is van de Ikea en vind ik er wel leuk bij staan!

4994b803c47d893fa97972c70e7c8c1eIdee: Ook heeft mijn vriend een rode fluwelen bank (best wel vet, zo’n klassiek model). Ik wist eerst niet echt of ik de kleur wat vond, maar na wat Pinterest-onderzoek kwam ik er achter dat zo’n bank heel leuk te combineren is met de kleur turquoise (en laat dat mijn favo kleur zijn!). De bank springt er dan mooi uit!

3Uitvoering: Nu houd ik van een best wel clean inrichting, dus een turquoise muur gaat ‘m niet worden. Maar een rode bank in combinatie met turquoise kussens vind ik dan wel weer tof. Vooral wanneer de rest van de inrichting ”rustig” blijft (serieus al mijn meubels zijn wit), denk ik dat dit best heel leuk kan zijn. Zeker wanneer je de kleur turquoise in bijvoorbeeld kaarsen laat terug komen.

KnipselIdee: Planten. Ik houd echt van planten. Ik heb nu al wat witte potten met vetplantjes en die maken je kamer echt een stuk gezelliger. Wij hebben ook een wit bed (die is dan wel weer van mij) en witte kasten, dus dan vind ik plantjes het echt af maken.

Untitled 6Uitvoering: Ook deze spullen komen allemaal van Ikea. De lamp vind ik erg leuk! Voor de rest zou ik de slaapkamer graag heel simpel en wit willen houden (maar wel met de plantjes dus haha).

Heb jij nog goede tips?