SAAIE DINGEN ENZO | MIJN BLOGPLANNING

kalenderPersoonlijk vind ik dit soort artikeltjes altijd een beetje lame (en nogal saai), maar om nu opeens minder te gaan bloggen terwijl ik altijd mijn schema volg… Dus bij dezen, een kleine aankondiging.

Sommige van jullie hadden het al gespot afgelopen donderdag, er stond geen artikel online! Wat baalde ik, zoiets is nog nooit voorgekomen het afgelopen jaar. Tegelijkertijd was het ook wel een teken dat ik, wat betreft mijn blog nogal achter de feiten aanloop. Wat ik daarmee bedoel? Vooruit schrijven lukt me momenteel niet en ondanks dat ik het toch 3 maanden heb volgehouden naast mijn werk, is 5 dagen per week een artikel plaatsen net wat teveel van het goede momenteel. Het is niet echt ”leuk” als je bijna elke avond tot laat nog een blog moet verzinnen. En tuurlijk, af en toe gebeurt dat, maar het moet niet normaal worden: het blijft ten slotte een hobby. Super jammer dat ik deze beslissing moet nemen, maar ik wil het wél nog leuk vinden – en dat was ik de afgelopen weken een beetje kwijt. Ik heb daarom besloten om nu een tijdje 3 dagen per week te bloggen (ma, woe en vrij). Zodat er alsnog leuke dingen worden geplaatst maar ik wél iets meer rust in de tent heb.

Ik vond het best lastig om deze beslissing te maken, want 5 dagen per week bloggen heeft mij heel veel gebracht zoals je hier kon lezen. Stoppen wil ik absoluut niet, maar 5 artikelen per week is voor nu teveel in combinatie met mijn werk. Ik bedacht me dat het mijn eigen blog is (goh ja joh?) en dat ik het natuurlijk kan doen zoals ik zelf wil. En ja, ik weet dat er een hoop bloggers zijn die drie keer per week bloggen, maar toch vind ik het een beetje moeilijk. Ik hoop in ieder geval dat ik in ruil nóg leukere en betere artikelen voor jullie kan plaatsen en dat ik jullie alsnog terugzie op maandag, woensdag en vrijdag!

Bron: foto

En als het nou blijkt dat ik jullie veel te veel heb te vertellen voor die 3 dagen, dan draai ik het gewoon terug. Want dat is het mooie, het is mijn blog dus ik kan het zelf bepalen! Hopelijk begrijpen jullie het en zie ik jullie allemaal alsnog terug op maandag, woensdag en vrijdag 🙂