THIS IS MAY | TOTE BAG, INSTAGRAM & EINDELIJK EEN HOED

tassie

Favorite bag – Tote bag

Hah néé, ik ben inderdaad niet heel origineel geweest met de titel van dit artikel. Die had ik dus mooi gejat van dit tasje die ik eerder deze maand kocht. Ik zag hem liggen en ik dacht: hóe geniaal is die quote? En toen zag ik de prijs en ik dacht: hoe geniaal is die prijs? (€3,95 namelijk). Ideaal voor boodschappen enzo #greenlife. Ze hadden overigens meerdere exemplaren en hij is van Blossom Books voor de nieuwsgierige aagjes onder ons (te krijgen bij boekenwinkels).

Recept | Chocolade kokos koekjes

Homemade – Chocolade kokos koekjes

Leuk nieuwtje! Wat ik namelijk nog niet verteld heb, is dat ik vanaf mei om de week en artikel verzorg op de website Vriendinnenonline. Super leuk en ook heel leerzaam, omdat de doelgroep iets anders is dan die van mijn eigen blog. Ik plaatste bijvoorbeeld dit makkelijke recept om snel chocolade kokos koekjes te maken, maar ik denk dat die hier ook wel gewaardeerd kunnen worden (ja toch nom). Ze waren in ieder geval súper lekker en heel makkelijk te maken.

hoedje

Hoed – The Sting

Ik was al zó lang op zoek naar de perfecte hoed (lees de goede kleur en model) dat ik niet lang hoefde na te denken toen ik deze tegen het lijf liep. Ik vond hem bij The Sting en hij is gemaakt van vilt. De prijs (€ 25) vond ik eerst vrij hoog, maar toen ik later online andere hoedjes van vilt bekeek, kwam ik erachter dat het eigenlijk helemaal niet zo duur is hah. Maar dus jeeej een hoed (nu moet ik hem nog op doen – als test droeg ik hem naar de AH maar ik had het idee dat iedereen me aangaapte).

insta

Social media – Instagram

Het feest is al jaaaren bezig, maar ook ik ben nu met mijn blog op instagram te vinden. Ik moet nog wel een beetje wennen aan het hele Instagram wereldje (F2F verzoeken enzo, help?), maar ik vind het vooral heel leuk om bij andere (jullie dus) achter de schermen te kunnen kijken. Een aantal van jullie heb ik al kunnen vinden en toegevoegd (stalk stalk), maar als je me nog niet volgt: hoi hoi hoi.

Toney’s Chocolonely – Rabarber Crumble

Ok, ja spuit elf in blogwereld, maar ook ik probeerde deze maand de nieuwe reep van Toney’s Chocolonely uit. Het duurde even voordat ik hem kon bemachtigen (uitverkocht – uitverkocht – oh huh ze hebben hem) maar dan heb je ook wat! Dat hoopte ik ten minste. De oranje zeezout is nog steeds mijn favoriet, al is deze ook wel erg lekker! De rabarber is niet heel goed te proeven, maar je ziet wél roze spikkeltjes zitten. In ieder geval, een aanradertje!

Favoriete nummer – Taylor Swift | Bad Blood

Ik denk dat onderhand bijna iedereen de nieuwe clip van Taytay heeft gezien (want kom op, iedereen kent wel íemand die er in speelt waardoor je hem even wilt zien). Maar wat een fijn nummer is dit! Echt zo’n nummer waardoor het stofzuigen en afwassen opeens drie keer zo snel gaat (of juist niet, die lange stofzuigbuis lijkt verdacht veel op een microfoon…).

Ok dus dat was mei. Ben ik de enige waarbij deze maand voelde als hooguit een week? Kan te maken hebben met het feit dat ik een week vertoefd heb op Tenerife, maar dan nog. Maar goed, Juni dus, dat betekent voor mij een hoop opdrachten inleveren en hopelijk ook een hoop zon. Yes please!