HET IS WEER ZOVER | VERLANGLIJSTJES TIJD

verlangDecember is dé maand waar er van je verwacht wordt dat je je verlanglijstje paraat hebt staan. Het bekende ‘ik weet écht altijd iets behalve nu’-syndroom kan echter om het hoekje komen kijken. Geen nood, ga wat webshops af en you’re good to go. Ik nam een kijkje bij de webshop van Otto!

T-shirt wolf
Vrij random cadeau, maar wel erg leuk! Aan t-shirts heb ik nooit genoeg en deze vind ik bijvoorbeeld heel tof met zo’n ruimtelijk figuur. En ja, het is een wolf, het dier dat het altijd goed doet op posters, t-shirts en in tv-series (kuch game of thrones kuch), dus het kan niet beter!

Schilderij
Ik ben eigenlijk heel tevreden met mijn inrichting, maar over 1 ding, of moet ik zeggen muur, struikel ik een beetje. Wij hebben best wel hoge muren en aangezien deze ook nog eens wit zijn, kan dit best wel eens kaal ogen. Ik ben dus al maanden op zoek naar 2 leuke schilderijen/posters (het liefst heel groot) om die kale plek op te vullen. Lastiger dan je denkt, want je moet er ten slotte elke dag tegen aan kijken.

Weegschaal in mint kleur
Deze is vèèèt. Mint is echt mijn kleur en deze is zó retro, daar word je gewoon blij van. Naast het feit dat je het niveau van je keuken opeens 4 levels laat stijgen design-wise, is het ook nog eens handig tijdens het koken.

Klein leren tasje
Zelfs in Portugal (waar op elke hoek van de straat zo’n tassen shop te vinden is), kon ik het perfecte kleine doch leren tasje nergens vinden. Deze zoektocht is er zo eentje die al jaren zachtjes bezig is. Overal waar ik kom houd ik mijn ogen open voor dat perfecte tasje.

Nikes Internationalist
Ik ben alsnog niet echt een ‘Nike’ meisje (excusez-moi voor dit tenenkrullende woord), maar een paar zoals deze lijken me juist wel leuk. Het hele nike-air gedoe vind ik niks, maar bij dit model ligt de nadruk niet zo op de zool. En wat zijn er een hoop leuke kleurencombinaties zeg!

Rieten gewoven mand
Een mand als deze zoek ik al tijden. Het staat leuk in je kamer/huis én is ook nog eens heel praktisch! Mijn tassen zwerven (tot grote ergenis van mijn vriend) door het hele huis rond, dus een plek waar ik ze kan dumpen zou perfect zijn.