GUILTY PLEASURES | OPBIECHTEN MAAR

glitterisg0ld: sheenajanae: x-q-site: http://x-q-site.tumblr.com/ sheenajanae.tumblr.com Luxury, Glamour and Pretty Girls: Iedereen heeft wel een paar dingen waar hij zich stiekem een beetje voor schaamt: guilty pleasures! Vandaag deel ik er een paar met jullie, in de hoop dat iemand zich er ook in herkent. 

 Varen op de pannenkoeken boot

Je hebt dus van die extreem suffe pannenkoek boten waar de gemiddelde leeftijd denk ik 65 jaar is. Maar kom op; een onbeperkt buffet van pannenkoeken terwijl je op een bóót zit. Leuker wordt het niet. Hij moet wel varen want heb er al een paar gespot die alleen maar in de haven liggen. Ja, daar doe ik het niet voor hè.

 Leren breien

Is dit eigenlijk uberhaupt wel suf? ‘Nééé’, roepen de hipsters. Want hoe tof is het als je je eigen sjaal kan breien; precies die wat je wilt met exact jouw kleur. Een sjaal is nog een stapje te ver, maar ooit wil ik het leren!

 Ei eten uit de pan

Ja excusez-moi, soms heb ik zó’n honger dat ik mijn gebakken ei meteen uit de pan eet. Wel alleen als ik in mijn eentje ben natuurlijk, anders gaat het echt te ver. Als ik haast heb is het ideaal en het bespaart afwas haha.

 Keeping up with the Kardashians

Het is over de top, het gaat helemaal nergens over en het is soms ook nog eens scripted: ik hebt het natuurlijk over de realityserie Keeping up with the Kardashians. Ik heb alle seizoenen gezien en volg het nog steeds. Ik kan niet precies uitleggen waarom ik het nu zo leuk vind, waarschijnlijk omdat het gewoon zo heerlijk breinloos is. Dat soort programma’s heb je soms even nodig.

 Popcorn. Heel veel popcorn

Ik heb echt een groot zwak voor popcorn. Mijn vrienden kopen speciaal een zak voor mij als er weer eens een feestje is. Die zak laat ik vervolgens de hele avond (lees 3 minuten, want dan is’ie op) niet meer los. Ik kan dit oprecht onbeperkt eten. Mijn moeder heeft er ook last van dus het zal wel in de genen zitten. Zout, zoet, vers of uit een zak; het maakt me allemaal niets uit. I luv popcorn.

 Hele dag in Pyjama als ik niet de deur uit hoef

Dit zal iedereen wel herkennen. Zodra ik een dagje geen college heb en alle boodschappen al in huis zijn, heb ik de grootste moeite om niet in mijn pyjama te blijven zitten. ”Oh is het al 4 uur? Ja dan kan ik hem net zo goed aanhouden”.

Bron: illustratie

En nu jullie! Wat is jouw ultíeme guilty pleasure?