ZJOEF ZJOEF | WINTERSPORT GEBOEKT

Ski Slope with Blue Sky Free Image DownloadYeas, volgend jaar (haha – wat klinkt dat ver weg, maar ik heb het gewoon over januari hoor) is het weer zover: wintersport! Als alles goed gaat ben ik in januari afgestudeerd (say what) en dat leek mij hét ideale moment om een weekje weg te gaan. Even al die scriptie stress eruit boarden.

Wonderful Winter Mountain Scenery Free Image DownloadThe Endpoint of Cableway Free Image Download4 Lines of Cableway To The Top Free Image Download
Excuse me terwijl ik even wegkwijl bij deze foto’s, ik word gewoon heel gelukkig van wintersport: de mooie natuur waar je tijdens het boarden, ja sorry hoor, één mee bent, de sfeer, de dorpjes, het eten en het zonnetje (als je beetje geluk hebt): ja, ik ben echt fan. Ik ga voor het eerst met mijn vriend én voor het eerst in Frankrijk (Flaine).

Al sinds ik klein ben ging ik in Oostenrijk skiën met mijn ouders en vanaf mijn 12e ben ik op snowboarden overgegaan, en dat doe ik nu nog steeds! Laatste keer dat ik op het board heb gestaan was toen ik in Oslo studeerde, dus dat is toch al een heel tijdje terug. Des te meer zin heb ik er in dus! Het hotel ligt direct aan de piste en het gebied ligt vrij hoog, dus het is ook redelijk sneeuwzeker volgens alles. Nu nog hopen op een strak blauwe lucht en zonnetje, dan is het helemaal compleet.

Bron: foto’s

Ik kan in ieder geval niet wachten! Ben jij ook zo gek op wintersport of ben je nog nooit geweest?