DEAR DIARY #9 | CRUISIN’, THE INTERN & EEN KILO SPARERIBS

PicMonkey CollageAfgelopen week was ik even bij mijn ouders, ging ik met mijn vriend naar de film én at ik echt heul veul spareribs.

1Ik was twee dagen bij mijn ouders omdat ik naar de tandarts en opticien moest (combineren die handel!). Bella komt dan altijd zo lief bij me liggen, ze maakt altijd helemaal een hoekje met kussens in de bank.

’s Avonds aten we zuurvlees, dat eet ik nooit behalve als ik bij mijn ouders in Limburg ben haha. Ik vraag me af, voor de niet-limburgers onder jullie (en dat zijn er een hoop), eten jullie wel eens zuurvlees? Kennen jullie het uberhaupt haha?

2In de tuin van mijn ouders stond deze boom met knalgele bladeren, de rest van de bomen deden niet mee. Een dag later waren de gele bladeren allemaal weg, gaat echt super snel.

Op deze foto zie je de boom op de achtergrond ook staan, kiekeboe. Anyway, mijn moeder had een mengel pot met mango & koko’s staan. Heel lekker met havermout! Ik wilde hem daarna zelf wilde halen in de AH en zag de prijs, toen dacht ik laat maar :’)

3De opticien dus! Ik heb geen bril, maar nachtlenzen en daar moet ik 2 ker peer jaar voor op controle – redelijk saai. Er lagen deze keer wortel/vijg koekjes klaar, omdat ze goed voor je ogen zouden zijn. Leuk bedacht! In de brochure stond het recept, maar er zaten zoveel dingen in dat ik afhaakte. Recepten vind ik al gauw ‘lastig’ als er meer dan 8 dingen in zitten haha.

Terug naar Utrecht in de trein! Soms heb je van die ritjes terwijl de zon onder gaat en dan zie je echt de mooiste plaatjes langskomen. Dit was zo’n ritje.

4Natuurlijk had ik ook weer college. Over twee weken heb ik tentamen en daarnaast werk ik ook veel aan mijn scriptie dus het is jammer genoeg (maar ook logischerwijs) heel erg druk.

In de trein van de uni naar huis kreeg ik dit pakje zakdoeken met een briefje erbij van een jongen, heel sneu. Ik vind dat altijd zo ongemakkelijk ook. Het liet me heel erg aan Oslo denken, toen ik daar woonde gebeurde dit echt wekelijks in de metro.

6Mijn vriend kocht een nieuwe fiets op Marktplaats voor een prikkie en het is echt zo’n cruiser met een suuuper breed stuur en dikke witte banden. Heel retro. Ik vind hem zelf echt hilarisch dus af en toe gebruik ik hem ook, jammer dat het een mannenfiets is haha.

We aten op Utrecht Centraal een snelle hap bij een nieuwe toko, waar je cury’s kan bestellen. Vrij random, maar we kwamen allebei rond dezelfde tijd aan op het station ’s avonds die dag, dus why not. Je kreeg grote porties, smaakte goed en het was ook helemaal niet prijzig, zoals de meeste dingen op het station wel zijn.

5We hadden nog zo’n volle AH kaart waarbij je het tweede driegangenmenu gratis kreeg, dus besloten we die maar eens te verzilveren. Ik ging voor de spareribs, dat eet ik echt zelden maar daar heb ik soms opeens heel erg zin in. Drie gangen is wel veel, we zaten allebei helemaal vol (niet gek ook, als je ziet hoeveel vlees ik op mijn bord heb liggen haha).

Daarna gingen we naar de bioscoop! We zouden eigenlijk naar The Maze Runner 2 gaan (ofja die andere titel, maar ik noem het altijd gewoon deel 2), maar we waren de 3D brillen vergeten en hadden geen zin om daar 3 euro voor te betalen. Aangezien ik ook heel graag The Intern wilde zien, werd die het uiteindelijk. Wat een leuke film is dat, aanrader! Ik ben sowieso wel een Anna Hathaway fan en ook in deze film deed ze het goed vond ik.

Verder maakte ik afgelopen week een Facebookpagina aan voor mijn blog! Daar vertelde ik jullie gister alles over en ik kreeg echt lieve reacties (en volgers!) Dankjulliewel! Hoe was jullie week? Hebben jullie The Intern gezien?