DE LEUKSTE BLOGJES VOLGENS JULLIE

laptopBest wel interessant om te zien welke blogjes jullie het leukst vonden, in alle tijd dat ik blog. Ik dook in Google Analytics en haalde de 5 best gelezen artikelen eruit. Er zitten een paar verrassende artikeltjes tussen moet ik zeggen. Kijk maar mee!

bank

5. Waar ik na 1.5 jaar samenwonen ben achter gekomen

Op 5 staat een artikeltje dat ik nog niet zo heel lang geleden geschreven heb, dus toch wel bijzonder dat deze in de top 5 staat! In dit artikel laat ik, op een niet al te serieuze manier, met plaatjes zien hoe het nu is om samen te wonen. Dit artikeltje werd héél goed ontvangen door jullie als ik zo de reacties lees, leuk!

1

4. Het leed dat sushi eten heet

Dit artikel is een van de eerste column-achtige artikeltjes die ik óóit schreef! Ik denk ook wel herkenbaar voor de sushi liefhebbers, wat ik noem in dit blogje de fases waar je doorheen gaat als sushi-lover. Als ik hem nu teruglees denk ik dat ik hem wel anders had geschreven nu maar hè, leerzaam.
trein

3. Hoe je besluit naast wie je in de trein gaat zitten

Ook niet zo oud, is dit blogje over hoe je besluit naast wie je in de trein gaat zitten. Ook deze vonden jullie allemaal heel herkenbaar en dat is dan ook terug te zien aan de bezoekersaantallen van dit artikel. Hij blijft altijd een dingetje om in te schatten of iets ‘leuk’ is of niet, dus erg fijn om te zien dat deze zo goed ontvangen wordt!

Side note, the big flower in the pot is actually illegal to harvest because they are poisonous and has no natural enemy in scandinavia, so when the seeds speed it's almost impossible to stop them.

2. Tips | Hoe overleef je een kijkavond? 

Ik had al een voorgevoel dat deze erin zou staan! Vooral in de zomer zie ik dat dit blogje veel gevonden wordt via Google, blijkbaar zijn er niet heel veel tips te vinden over kijkavonden online. In dit artikel deel ik dan ook de evaringen die ik heb met het kiezen van een nieuw huisgenootje. Kan handig zijn als je in die fase zit, zo blijkt!

netflix

1. 5 x leuke onbekende serie tips op Netflix

En op 1, eigenlijk een vrij random artikel wat blijkbaar heel veel gevonden wordt: onbekende serie tips op Netflix! Handig wanneer je standaard series al gezien hebt. Ook dit blogje wordt vooral door Google bezoekers gevonden. Ik heb meer artikelen geschreven met film en serie tips, maar deze doet het blijkbaar toch het beste!

Bron: foto

Grappig om te zien dat de column–achtige artikelen het het beste doen, samen met de praktische tips artikelen. Echt best wel leuk om eens naar te kijken! Tof om te zien dat er ook wat nieuwere dingen in staan. Kende jij deze blogjes van mij al?