8 LEUKE BLOG AANRADERTJES

PicMonkey Collage

Iedereen heeft wel een lijstje met blogs die dagelijks gecheckt moeten (OCD much) worden. Nu zijn dat er voor mij best een hoop, maar ik heb 8 favorieten uitgekozen die verdienen gedeeld te worden! Kende jij ze al?

1Laten we beginnen met Jennie, wie kent haar niet. Ik denk serieus dat zij een van de eerste blogs is waar ik tegen aan liep. Ik was gefascineerd door haar slimme blognaam (blijft zooo goed hangen) en haar overzichtelijke blogstijl! Dit laatste jaar is haar blog wel veranderd, maar in positieve zin! Nu gaat het niet alleen meer over mode, maar ook vaak over persoonlijke dingetjes. I like!

2 Merel’s blog vind ik gewoon echt een leuke blog. Elke dag een artikel met altijd verassende en vernieuwende onderwerpen, meestal fashion gericht. Als je haar artikels leest, lijkt het net alsof je haar heel goed kent haha. Ze is echt zichzelf en dat leest lekker! Ze blogt sinds kort in het Engels, dus dat is even wennen. Maar zeker een van mijn favorieten!

KnipselDes schrijft stukjes. Niet over mode, niet over beauty, maar over wat dan wel? Nou over alles wat ze mee maakt eigenlijk. Over haar lieve zoontje, over haar man LOML en over haar zwangerschap (nog een kindje jeej!). Haar blog onderscheidt zich echt van andere blogs en ik kan zo hard lachen om haar stukjes. Zij hoort dan ook zeker thuis op dit lijstje.

i4y6Nanne’s blog (leuke naam heeft ze trouwens!) lijkt een beetje op die van Jennie, al gaat deze blog meer over mode. Nanne heeft een hele leuk stijl en gebruikt veel printjes in haar outfits. Daarnaast blogt ze ook vaak over andere dingetjes, zoals over die leuke vaas die ze bij de kringloop gekocht heeft. Ik vind haar blog verder er mooi verzorgd uit zien, lekker overzichtelijk!

4Katrien blogt nog niet zo heel lang, maar ik ben fan! Ze schrijft over vanalles en nog wat, maar met een leuke persoonlijke ondertoon. Feitjes opsommen kunnen we allemaal, maar Katrien teksten lezen lekker door. Ze schrijft waar ze zin in heeft en niet omdat het moet. Omdat ze Belgisch is, moet ik soms wel lachen om haar uitdrukkingen (maar dat is vooral heel erg leuk!).

3 Teske, ook niet geheel onbekend natuurlijk. Ik heb het idee dat zij echt haar zelf is, ook al is haar blog een van de grootste van Nederland. Zo plaatst ze bijvoorbeeld vaker artikelen die  meer dagboek-waardig zijn, dan dat het echt bij haar blog past. Gewoon omdat ze daar zin in heeft en dat vind ik tof. Jep, deze check ik ook vaak.

5Marion blogt vooral over mode en weet hoe dit moet. Haar foto’s worden op de mooiste locaties geschoten (ik bedoel, deze foto alleen al!) en ze maakt leuke kledingcombinaties. Het fijne aan haar blog vind ik de simpliciteit. Geen lange verhalen, nee gewone mooie foto’s met een stukje tekst.

1En dan natuuurlijk Mascha. Ik volg haar vlogs op de voet, omdat het gewoon super leuk is om in iemands leventje te kunnen kijken (en nu lijkt ik net een stalker haha). Het is nu eenmaal zo, als je eenmaal 1 vlog gezien hebt, moét je gewoon die van de dag erna ook zien. Hooked! En zo geschiedde.

Ken jij deze blogs al?