Over Ys

Hoi! ik ben Ysanne; 24 jaar en gek op stukjes schrijven. Omdat ik naast mijn werk, boeken verslinden, mijn vriend aandacht geven, sushi bewonderen, slapen, ongeduldig zijn, thee drinken, mijn hondje knuffelen en nagels lakken nog wat tijd over had, ben ik deze blog begonnen. Zo gedacht, zo gedaan en Blog of Ys ontstond. Vrij simpele naam met een even simpele reden: mijn vrienden noemen me Ys.

Voordat ik zelf aan het bloggen begon, volgde ik al een tijdje verscheidene mode -, lifestyle – en schrijfblogs. Persoonlijk ben ik fan van een dosis mode, make-up en ander meisjes-achtige dingen op z’n tijd, maar ik miste vaak de combinatie tussen deze leuke ‘dingen’ en wat luchtige columns met een dosis humor. Ik besloot een blog te starten die dit combineert met het motto dat we onszelf allemaal niet te serieus moeten nemen, want dat doen we al genoeg. Naast een hoop serieuzere artikelen, gebruik ik mijn blog af en toe dus ook als chaotische uitlaatklep. Ik ben dol op schrijven en nu ik eigenaar (wat klinkt dat chic!) van een blog ben, is dit natuurlijk dé ideale manier om dat te kunnen uiten.

Je kan mij volgen via Bloglovin’, FacebookInstagram en Twitter. Heb je een vraag, op – of aanmerking? Of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Laat dan gerust een berichtje achter (vind ik leuk!) of neem contact met me op via de contactpagina.

Heel veel leesplezier! Liefs,

Ysanne

Reageer