Over Ys

Hoi! ik ben Ysanne; 24 jaar en gek op stukjes schrijven. Omdat ik naast mijn werk, boeken verslinden, mijn vriend aandacht geven, sushi bewonderen, slapen, ongeduldig zijn, thee drinken, mijn hondje knuffelen en nagels lakken nog wat tijd over had, ben ik deze blog begonnen. Zo gedacht, zo gedaan en Blog of Ys ontstond. Vrij simpele naam met een even simpele reden: mijn vrienden noemen me Ys.

Voordat ik zelf aan het bloggen begon, volgde ik al een tijdje verscheidene mode -, lifestyle – en schrijfblogs. Persoonlijk ben ik fan van een dosis mode, make-up en ander meisjes-achtige dingen op z’n tijd, maar ik miste vaak de combinatie tussen deze leuke ‘dingen’ en wat luchtige columns met een dosis humor. Ik besloot een blog te starten die dit combineert met het motto dat we onszelf allemaal niet te serieus moeten nemen, want dat doen we al genoeg. Naast een hoop serieuzere artikelen, gebruik ik mijn blog af en toe dus ook als chaotische uitlaatklep. Ik ben dol op schrijven en nu ik eigenaar (wat klinkt dat chic!) van een blog ben, is dit natuurlijk dé ideale manier om dat te kunnen uiten.

Je kan mij volgen via Bloglovin’, FacebookInstagram en Twitter. Heb je een vraag, op – of aanmerking? Of ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Laat dan gerust een berichtje achter (vind ik leuk!) of neem contact met me op via de contactpagina.

Heel veel leesplezier! Liefs,

Ysanne

1 Reactie

 1. Femke Hoekstra
  sep 14, 2019 @ 13:34:30

  Beste Ysanne,

  Wat schrijf jij leuke artikelen! Ik zou je hier daarom graag ook een vraag over willen stellen. Ik stuur deze mail namens Studentendrukwerk.nl. Studentendrukwerk is een online copyshop waar studenten en niet-studenten terecht kunnen voor al hun drukwerk zoals scripties, boeken, verslagen en andere documenten en sinds kort ook bierviltjes.

  De reden dat ik je deze mail stuur is omdat ik mij afvroeg of het je leuk lijkt om op een ludieke manier een samenwerking tot stand te brengen. Wellicht vinden de bezoekers van jouw website het leuk om eigen gemaakte bierviltjes te gebruiken bij bijvoorbeeld een borrel of bij andere gelegenheden. Ook bieden wij verschillende soorten wanddecoratie aan. Denk hierbij aan een foto op canvas, aluminium, dibond, forex en keramiek. Neem eens een kijkje op onze website!

  Ik hoor graag van je!

  Met vriendelijke groet,

  Femke Hoekstra
  Studentendrukwerk.nl

  Reageer op deze reactie

Reageer