ZON, BIKINI’S & ZOMERVAKANTIE PLANNEN

bikini3Het is al bijna juli, dus we kunnen wel stellen dat de zomer nu echt begonnen is! En nee, dat zou je inderdaad niet zeggen met die weer. Ik las zelfs dat er nog nooit zoveel regen is gevallen in juni #leukweetje #thanksbutnothanks. In ieder geval, mijn vriend en ik hadden nog geen plannen gemaakt voor een vakantie o.i.d. Afgelopen week hakte we de knoop door (wat klinkt dat uber dramatisch). Tijd voor een persoonlijke update!

Ik moet trouwens sowieso wennen dat je ”vrij” moet vragen nu ik werk, want je kan niet echt voorspellen wanneer je je dagen nog nodig gaat hebben. Maar goed, we wisten wél dat we niet heel ver op vakantie wilden gaan na New York vorig jaar. Hoeveel dagen we dus nodig hadden en wat we wilden doen was ons niet helemaal duidelijk.

We hebben uiteindelijk besloten om een midweek vrij te nemen in juli, om een paar dagen naar Texel te gaan. We wilden altijd nog naar een Waddeneiland om eens goed ouderwets ”uit te waaien” *cringe*. Het feit dat je er met een boot heen moet, maakt het voor mij al vakantie haha. Daarnaast hebben we anderhalve week vrijgenomen buiten het hoogseizoen (eind augustus) zodat we dan nog ergens op vakantie kunnen gaan. Waar, hoe en wat weten we alleen nog niet. Dat hangt ook van een aantal ander zaken af, maar het is fijn om de dagen al vrij te hebben staan. Misschien gaan we met de auto op de bonnefooi, misschien boeken we een lastminute vlucht. Als iemand een goede tip heeft zo voor eind augustus, let me know!

Hopelijk wordt het wél wat lekkerder weer hier in Nederland (zeker met oog op Texel), want man, van dit grijze weer wordt niemand blij. Dan kan ik gelijk bovenstaande bandeau bikini top aan. Het is een exemplaar uit de badmode Sylvie Meis collectie van Hunkemoller en heet de ”Gaia Top”. Ik vind de touwtjes erg leuk voor en de bandjes achter kruisen op een toffe manier op je rug. Een model wat ik nog niet eerder had gezien! Hij zit daarnaast heel goed en is voor €30 te krijgen. De app op mijn telefoon zegt dat de voorspelling vorr de aankomende twee weken barslecht is, dus ik droom nog even verder met deze bikini.

Fijn om in ieder geval de dagen vrij te hebben gevraagd, dat is al de helft haha. Wat vind jij van deze Sylvie Meis bikinitop? En wat zijn jouw vakantieplannen?