ZÓ MAAK JE JOUW HUIS ZOMER READY

zomerYes – de zomer komt eraan! Aankomende dagen voelt het in ieder geval wél echt als zomer. De tijd van warme kleedjes, wollen kussenhoezen en donkere kleuren is voorbij: tijd voor een kleine make-over!

Er zijn een hoop winkels die allerlei woonaccessoires en gadgets aanbieden waarmee je jouw huis of kamer in no time omtovert tot een zomers paradijsje. Ik ben sowieso al een groot fan van planten, maar in de zomer mag dat wat mij betreft nóg meer. Deze vrolijke plantenpotjes helpen je alvast op weg. Maar ook dat hangtouw van Sissyboy waar je een plantenpot in kan zetten, laat mij aan een warme zomerdag denken. En handig, deze kan je zowel binnen als buiten ophangen. En hóe tof is die metalen kweekkas, je kan er cactusjes in doen, of desnoods die irritante moestuintjes van de AH. De wasknijpers vind ik trouwens geniaal bedacht, niet dat ik vaak de was ophang aan een waslijn… Maar het idee is leuk! Een mooie fruitschaal vol zomersfruit mag niet ontbreken en vergeet vooral je bank niet! Met een paar nieuwe kussens is je bank (en gelijk je hele kamer) weer als nieuw. Deze dieren kussens zijn lekker vrolijk. De lichtbox van Hema is automatisch ook perfect voor de zomer door de vrolijke mintkleur. De klok met het vogeltje past dat betreft niet meteen in het kleurpalet, maar het vogeltje is toch wel érg schattig. Bron: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

 

Met deze items kom je in ieder geval al ver. Ik ben benieuwd: maak jij je huis of kamer ook zomerklaar? Of verander je er eigenlijk niet zoveel aan?