WIN | SWEATPANTS T.W.V. €35

joggingbroek2[CLOSED] Ik heb nog nooit een winactie gehad die zó goed bij mij past denk ik en dat vind ik héél leuk. Jullie weten hoe gek ik ben op sweatpants, sloffen, dikke truien; eigenlijk alles wat je níet buitenshuis zou moeten dragen (moeten hè, ik ben wel eens in mijn onesie naar de supermarkt geweest maar ok). Vandaag review ik deze sweatpants die ik mocht ontvangen van de webshop No Sweat Pants, en nóg leuker: jullie kunnen er ook een winnen!

joggingbroek3

joggingbroek

Laat ik beginnen met het feit dat de broek van een hele goede kwaliteit én roze is. Het is echt zo’n lekkere dikke sweatpants die vanbinnen gevoerd is met een fleece-achtige stof (fleece!!). I love fleece. Daarnaast zitten er twee stevige witte koortjes aan waarmee je de broek goed kan aantrekken. Dit exemplaar komt van de dames afdeling, maar de eigenaar vertelde me dat een hoop vrouwen ook bij de heren afdeling sweatpants bestellen, hier zijn nog een hoop andere modellen beschikbaar. Ik had de broek al een dag later in huis, inclusief zweetbandje: no sweat!  Ik ben er in ieder geval héél blij mee en heb hem dan ook al heel vaak aangehad (en nu dus ook as we speak eh blog).

Winnen?

Wil jij nou ook zo’n heerlijke warme sweatpants ontvangen? Dat kan! Ze zijn beschikbaar in allerlei leuke kleurtjes en wanneer dit model niks voor jou is, zijn er nog genoeg andere modellen.

– Volg mij op bloglovin’
– Laat een reactie achter dat je meedoet (met geldig e-mail adres)

En that’s it! De winnaar, die door een random generator wordt gekozen, krijgt over twee weken een berichtje waarin je mag doorgeven welk exemplaar/kleur je graag wilt ontvangen en in welke maat. Good luck!