[CLOSED] WIN | HOUTEN BIJZETTAFELTJE VAN ZUIVER T.W.V €50

tafeltje3Houten bijzettafeltjes: ik word er blij van. Ik mocht van Eyoba een item uitkiezen en ik ging voor dit leuke tafeltje van het merk Zuiver. Zodra ik hem spotte, wist ik dat dit hem zou worden. Hij is niet te groot, leuk afgewerkt maar toch ook niet saai. En het leukste is, jij kan er ook een winnen – woeeh!

tafeltje2

tafeltje

tafeltje1

Ik ben heel blij met het tafeltje en het staat ook goed bij ons rolblok bijzet ding (of hoe dat ook heet). Eyoba is sowieso een hele leuke webshop met een hoop meubels van toffe merken! Je kan er bijvoorbeeld terecht voor eetkamerstoelen en ik zag ook een mooie eettafel langskomen. Zelf vind ik het merk Zuiver heel erg leuk, mijn oog viel dan ook al snel op die categorie. In ieder geval, genoeg gepraat: jij kan dus óók zo’n tafeltje winnen!

tafeltjeOok zo’n leuk tafeltje winnen?

Wil jij kans maken op dit bijzettafeltje van Zuiver t.w.v. €50, dan is dat even handig! Ik mag er namelijk eentje weggeven in een kleur naar keuze. Leuk voor in je woonkamer, als nachtkastje of ergens in een hoekje in huis met een plant erop. Meedoen doe je zo:

  • Like mijn Facebook pagina OF volg me op Bloglovin (volg je me op beide kanalen, dan krijg je een ”extra lootje”)
  • Laat een reactie achter dat je meedoet

En that’s it! De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt over twee weken een berichtje waarbij je dus zelf de kleur van dit tafeltje mag uitkiezen. Good luck!