5 X WAAROM JE MODERN FAMILY MOET KIJKEN

modernfamilyMijn all time favorite tv-show: Modern Family. En toch heb ik het hier eigenlijk nog nooit echt over gehad op mijn blog. Daar moet verandering in komen! 5 Redenen waarom iedereen minstens één aflevering van Modern Family zou moeten proberen.

1. Cringe herkenbaarheid

Hoe Amerikaans de castfoto hierboven ook is (echt vreselijk), de serie is allesbehalve cliche. Het draait in principe om drie gezinnen die allemaal familie van elkaar zijn. Zo heb je het gezin van Jay, die getrouwd is met de 20 jaar jongere Gloria en vader is van Claire en Mitchell. Mitchell is weer getrouwd met Cameron en hebben een geadopteerd dochtertje Lily. Claire is getrouwd met Phill en hebben samen drie kinderen. De afleveringen gaan over die typische situaties en cringe momenten die elke familie wel kent, dat maakt het héél leuk.

2. Grote hilariteit

Ik weet nog dat de eerste aflevering die ik ooit zag toevallig op tv was. Ik had al eerder van de serie gehoord, maar dacht dat het vooral heel suf en flauw zou zijn. Ik keek vanuit mijn ooghoeken mee naar die aflevering en kreeg langzamerhand door dat het juist super grappig was. Op dat punt besloot ik bij de tv uit te zetten en bij seizoen 1 te beginnen. Het leukste vind ik de items die ze ”backstage” opnemen waarbij de personages rechtstreeks de camera in praten. Je weet wel, hoe ze dat ook bij The Office doen; hilarisch.Click this image to browse lots more #Funny #humor pics & awesome #quotes! :)

3. Luchtig, maar niet té

Met dit soort luchtige series ligt het gevaar op de loer dat het té simpel wordt. Modern Family weet daar een heel mooi evenwicht in te brengen. Het is echt héél erg grappig, maar desondanks is er wel een sterke verhaallijn. Dit houdt het voor mij heel boeiend en maakt het geen flauwe serie met nul diepte.

4. Los te volgen

Ik heb alle seizoenen gezien (en volg het nog steeds elke week), maar de afleveringen zijn ook los te volgen. Er wordt wel eens terugverwezen naar een eerdere gebeurtenis, maar in principe is het geen must om alles gezien te hebben; elke aflevering heeft zijn eigen verhaallijn. Fijn wanneer je een aflevering wilt uitproberen!

5. Voorspelbaarheid

Naast dat de serie heel erg grappig is, is de verhaallijn ook best wel sterk en niet heel voorspelbaar. Ik kan niet echt voorbeelden geven, want ahum spoilers (probeer ik jullie over te halen, ga ik het verklappen haha). Ga maar gewoon kijken, dan weet je wat ik bedoel hah.

Elke week kijk ik weer uit naar de volgende aflevering haha, jup echt mijn favoriete serie. Wat is jouw favoriete tv-serie?