THIS WAS MAY | CONCERT, LP PLAAT & CACTUS FAMILIE

lpMuziek | LP platen

Vorig jaar kreeg ik van mijn ouders een LP speler voor Kerstmis. Ik ben er nog steeds heel blij mee want het is zó leuk om platen te verzamelen, zowel oude die je voor een prikke scoort als nieuwe. Voor mijn verjaardag kreeg ik bovenstaande LP van 2 vriendinnetjes. Mumford & Sons heeft zulke fijne nummers en deze luisterde ik dan ook veel afgelopen maand. Favorietje!

spitzLimonade | Fritz-spritz

Dit merk kwam ik in Berlijn echt overal tegen. Ook in Nederland zie je het steeds meer en ik bestel het dan ook vaker. Bovenstaande smaak is appelsap met spa rood. Het lekkere is dat het niet zo mierzoet is als standaard limonade en daarom perfect tegen de dorst is. Er zijn héél veel smaken, maar tot nu toe is deze en de rabarber variant mijn favoriet.

cactussPlanten | Cactus familie

De schattige potjes kon ik niet laten staan bij Sostrene Grene, maar ze moesten wél nog inhoud krijgen. Toen ik toevallig tegen deze schattige cactusjes aan liep, leek me dat meteen een goede optie. Ik had er eerst een uitgekozen met bloemetjes, maar die waren super fake en met lijm erop geplakt (bizar trouwens). Toen we daar achter kwamen wilde mijn vriend die niet meer. Dan maar de normale, net zo leuk!

concertConcert | Al Bairre

Vorige week ging ik samen met mijn vriend naar het concert van Al Bairre in de Melkweg. Ze zijn nog niet zo héél erg bekend (maar wel héél erg leuk, luister hun CD maar eens) en dat creëerde een hele leuke sfeer. Iedereen die er was kende alle nummers en de band zelf was ook zó enthousiast. Er speelde daarnaast ook 2 andere bands (combi ticket), die overigens ook heel vrolijk waren.

Good For The City | Kraak & Smaak

Al Bairre stond vorige maand al in mijn favorieten en aangezien ze er nu ook als concert in staan, heb ik een ander nummer als favorietje. Dit nummer werd gedraaid in de Episode, nou dan weet je wel dat het kek is. Shazammend liep ik door de winkel, maar dan heb je ook wat. Ik kende het nog niet, maar vind het een vrolijk zomers nummer!

Mei vloog zoals altijd weer voorbij. In juni gaan mijn vriend en ik een dag naar Pinkpop (Red Hot Chili Peppers!) en hoop ik dat eindelijk eens wat lekkerder zomer weer wordt. Wat zijn jullie plannen?