THIS WAS JUNE | CLUSE HORLOGE, PINKPOP & RETRO TASJE

cluse-horloge

Accessoire | Horloge van Cluse

Ik vind de horloges van Cluse allemaal zo mooi. Ik vond dit zwarte bandje vooral heel bijzonder omdat het materiaal niet zo standaard is. Het leuke is dat de bandjes heel makkelijk te verwisselen zijn. Ik ging voor een goudkleurige wijzerplaat, omdat ik eigenlijk nooit zilver draai. Zwart is daarnaast ook gewoon lekker makkelijk, want dat draag ik veel. Zeker een van mijn favorieten van de maand!

tasjeTas | Retro leren schoudertasje

Ik weet niet hoe lang ik al op zoek ben naar een leuk zwart simpel tasje. Óóit wil ik de Céline trio bag aanschaffen, maar tot die tijd zocht ik iets anders. Ik liep tegen dit leuke retro tasje aan (ook nog eens van écht leer), dus die nam ik voor een zacht prijsje mee. Handig voor een avondje uit, wanneer je niet je hele hebben en houden hoeft mee te nemen.

IMG-20160611-WA0009Festival | Pinkpop

In juni ging ik ook een dagje naar Pinkpop met mijn vriend en nog wat vrienden, wat erg goed beviel. De Red Hot Chilli Peppers waren goed, maar de andere bands die dag waren ook nog eens veel beter dan verwacht. Mijn vriend en ik besloten meteen dat we vaker naar concerten moeten gaan – want dat is toch wel erg leuk. Dat voornemen vergeten we meestal meteen, maar deze keer hebben we de week erna gelijk kaartjes gekocht voor Tom Odell in Utrecht. Ik vind hem zó goed, dus dat wordt vast ook leuk. Wel nog even wachten, hij komt pas in november.

pioenrozenBloemen | Pioenrozen

Lekker cliché om de pioenroos als favoriete bloem te hebben net zoals half blogland. Maar goed, ze zijn ook wel heel erg mooi. Bij de AH kostte een bosje met 10 stuks nog maar €3, dus die gingen mee. Ze hebben heel lang staan bloeien, maar nu zijn ze helaas bruin en helemaal op. Jammer, die eigenschap van bloemen hah.

Nummer | Zara Larsson – Lush Life (Acoustic version)

Ooit een van mijn favo nummers (stond dan ook in mijn favorieten van februari oid), maar daarna was ik hem helemaal zat. Ik heb het over Lush Life, het nummer van Zara Larsson. Afgelopen maand ontdekte ik echter de akoestische versie en die is zó mooi. Dus die draai ik nu weer helemaal grijs, totdat ik hem weer beu ben.

Serie (Netflix) | Jane The Virgin

Wat een slechte serie is dit eigenijk, maar tegelijkertijd ook zó vermakelijk. Nog nooit zag ik een serie die zo ongeloofwaardig is, maar ook oh zo leuk. Ik weet niet wat het is, maar Jane The Virgin kijkt heel erg fijn weg. Ik moest zelfs een traantje laten bij de finale episode van seizoen 1 (te beschamend maar ok). In twee weken heb ik 2 seizoen gekeken (waarvan seizoen 1 op Netflix staat, handig!). Aanrader wanneer je nog naar een lekkere wegkijker op zoek bent.

En dat was juni alweer! Niet te geloven dat het alweer juli is en dat ons reisje naar New York al bijna een jaar geleden is (bizar, het zit nog zo vers in mijn geheugen). De tijd gaat éxtra snel als je werkt, dat heb ik in ieder geval wel gemerkt. Wat zijn jullie plannen voor juli?