THIS WAS JULY | KOFFIE, TEXEL & DE PARADE

aroma-koffie

Proost | Koffie Aroma Club

Van het nieuwe koffiemerk Aroma Club ontving een zak vers gebrande koffiebonen. We hebben zelf een bonenmaler thuis, dan is de koffie écht vers. Hele lekkere koffie én gemakkelijk online te bestellen. Je kan zelfs een abonnement nemen, zodat je elke maand verse koffie bezorgd krijgt.

bakkerswinkel

Ontbijten | De Bakkerswinkel Den Haag

Excusez-moi voor de niet héle scherpe foto, maar dit onbijtje voldoet alsnog op beeld. Afgelopen maand bleven mijn vriend en ik bij mijn zus slapen, die in Den Haag woont. ’s Ochtends genoten we van een lekker ontbijtje bij De Bakkerswinkel. Echt een hele grote aanrader voor als je een eer in Den Haag bent. En psst, je kan er ook lunchen!

texel5

Weekendje weg | Texel

De trip van deze maand was natuurlijk Texel! Ik schreef er natuurlijk al eerder over, maar wilde het toch nog even delen in mijn favorieten lijst – want dat was’ie wel. We gingen net in die week dat het zo warm was dus de timing was perfect. Voelde echt even als vakantie!

Evenement | De Parade Utrecht

Ook dit jaar staat de Parade weer 2 weken in Utrecht. Daar moesten we natuurlijk even een kijkje nemen. We kochten kaartjes voor een voorstelling, dronken biologische limonade (ja echt) en aten bij een hipster kraampje. Hoort er allemaal bij. De sfeer is altijd super bij de Parade, ondankds dat het weer dit jaar zo meh is.

Nummertje | Cold Water – Ben Schuller Remix

Cold Water van o.a. Justin Bieber en Major Lazer is nog maar net uit of er zijn al verschillende remixen verschenen. Deze van Ben Schuller vind ik wel fijn! Lekker energiek wakker worden ’s ochtends op de fiets.

Serie | Gilmore Girls

Wanen we ons in 2004? Nope! Gilmore Girls komt weer terug op Netflix met vier lange afleveringen. Super leuk, maar voordat het zover is wil ik graag de oude seizoenen gezien hebben. Die heb ik vroeger al gezien, maar echt, ik herinner me zó weinig. Heeft misschien iets te maken met het feit dat ik 8 jaar was oid. In ieder geval, heel fijn vermaak voor na een lange werkdag!