THIS WAS APRIL | SEA SALT SPRAY, THEATER & LUNCH NENI

haarspray

Haar | Sea salt spray H&M

Die hele nu-niet-meer-zo-nieuwe H&M beauty producten lijn is eigenlijk een beetje langs me heen gegaan. Totdat ik een tegoedbon had en ik nog een klein bedrag over had; ik besloot deze sea salt spray mee naar huis te nemen. Ik spray het soms na het douchen in mijn haar wat zorgt voor meer structuur en het ruikt ook nog eens lekker. Ja, fijne spray!

strand

Brigitte Kaandorp & het Metropole orkest | Zuiderstrandtheater

Samen met mijn zus ging ik naar cabaretier Brigitte Kaandorp die samen met het Metropolo orkest (die van die grammy) optrad in een theater in Den Haag aan het strand. Niet alleen de locatie was super, zo vaak kom ik namelijk niet op het strand, maar de show zelf was ook top! Wat is zij hilarisch en wat kan dat orkest goed spelen (goh… met een grammy op zak). Zeker een avond voor in deze favorieten. Besef meteen dat ik vaker naar het strand moet, ook wanneer het niet warm is haha.

1000732

Eten | NENI Berlijn

In april ging ik ook naar Berlijn met mijn vriend, waarbij de hele trip eigenlijk één grote favoriet was. Maar goed, wat betreft eten moet NENI echt in de rijtje staan. Met een súper gaaf uitzicht en niet al te prijzig eten, moet deze in dit rijtje. Echt, reserveer daar een plekje als je naar Berlijn gaat. Ga je geen spijt van hebben!

bloesem

Bloei | Bloesem

In april was er ook die week waarin alle bloesem opeens uitkwam en dat levert zoveel mooie plaatjes op! Bovenstaande boom staat bij mijn ouders in de tuin en deze foto plaatste ik dan ook op Instagram. Ik vind dit zó mooi!

Muziek | Al Bairre – Right Here In July

En dan door naar iets wat misschien zelfs al een obsessie is te noemen. Afgelopen maand leerde ik bij toeval Al Bairre kennen, een bandje uit Zuid-Afrika. Ze hebben pas één CD, maar echt alle nummers zijn leuk. Als ik dan één favoriet moet kiezen, zou het het vrolijke nummer Right Here In July zijn. En hoe toevallig, ze spelen in mei in de Melkweg dus daar heb ik gelijk kaartjes voor gekocht (rara wat er in mijn favorieten van mei gaat staan hah).

Film | Kingsman: The Secret Service

Ik keek afgelopen maand ook een aantal films (waarover later meer op mijn blog) en de leukste die ik zag was bovenstaande. Ik vind Colin Firth (van Bridget Jones) een hele leuke acteur, maar de film zelf is ook heel vermakelijk. Hilarisch, niet voorspelbaar maar toch ook wel semi-serieus.

April vloog weer eens voorbij. De maanden lijken alleen nog maar sneller te gaan nu ik werk. In mei staat het optreden van bovenstaande Al Bairre op de planning, heb ik een familiedag (hmm), ga ik voor het eerst een Escape Room doen, heb ik veel met vrienden afgesproken én hebben we ons ingeschreven voor een Pubquiz. Ik ben benieuwd! Wat zijn jouw plannen?