TE DUUR

Ja, dit is echt zo’n artikel waar ik even helemaal weg bij kan dromen. Wat als je werkelijk alles kan kopen wat je wilde qua kleding? Geen probleem voor mij! Zie hier wat ik op dit moment wel zou willen aanschaffen.

 
Niet dat dit nu zo’n extreem dure schoenen zijn, maar mijn huidige witte all stars zijn hoognodig aan vervanging toe. Ik heb er momenteel alleen even geen geld voor dusss ik moet nog even wachten. Bordeaux rode vind ik trouwens ook wel tof!
Het perfecte leren jasje. Ik heb nu een neppe, maar ik wil nog een echt leren tussenjasje die perfect zit. Weet je wel, zo’n jasje dat je aandoet en dat je het dan meteen weet. Dát wil ik.
Zo’n coole flaphoed lijkt me nu echt leuk om te hebben. Zeker in de zomer! Ik zie het al voor me: op het strand met zo’n fabulous hoed. Ja dat lijkt me wel wat.
Ik zou ook graag zo’n ringenverzameling hebben met allemaal bijzondere exemplaren met eeuwenoude verhalen erachter. Helaas moet ik het nu met mijn ”verzameling” H&M ringetjes doen met het verhaal dat ze verkleuren.
Ik vind deze Acne broek zo gaaf, hij is zo simpel maar zit echt prachtig! Oslo is echt zo’n stad waar alle ”rijkere” mensen met spullen van Acne lopen. Toen ik dit pareltje in het echt zag liggen, moest ik even drie keer knipperen. Is dit dan dé broek?!Toen ik echter het prijskaartje zag, zakte de moed me in mijn schoenen (175 euro). Pijnlijk hoog bedrag voor een broek, maar heeeel misschien dat als ik spaar ik hem mezelf als afscheidskadootje koop voor wanneer ik terug naar huis ga (wat een awesome aandenken heb ik dan).
Ik ben momenteel nogal in de ruwe zool laarsjes sfeer. Deze vind ik bijvoorbeeld echt waaauw.
Verder nog op mijn lijstje, een mooie grote leren tas (bruino of zwart). Het drong vandaag weer tot me door hoe belangrijk een mooie tas eigenlijk is. Ik zat in de metro en het meisje naast me had zo’n mooi exemplaar, ze had croques kunnen dragen en het was me niet eens opgevallen.
En dan nog van die hippe kekke renschoenen. Hier in Oslo zijn de mensen zo sportief dat ik de afgelopen tijd duizend verschilende soorten nikes ben tegengekomen. Ik heb nu zelf ook een sportkaart gekocht en als ik het echt goed volhoud mag ik hier misschien wel eens naar kijken van mezelf. Maar goed, áls!

En dan tot slot mag Robert Pattinson op zich ook wel op mijn lijstje 😉

Heb jij een item waar je voor spaart?