BURKELY HOBO TAS | IK GA NAAR MIJN WERK EN NEEM MEE

tas2Een simpele grote zwarte, maar toch nette tas van mooi leer waar óók nog eens mijn werk laptop in past. Jup, daar was ik al een tijdje naar op zoek en dat was moeilijker dan je zou denken. Ik heb een grote zware rugzak die ik meestal naar mijn werk meeneem, maar bij sommige klanten/kenninsmakings gesprekken vond ik dat soms toch wat ongepast. De webshop Marington heeft héél veel tassen en zo liep ik tegen dit exemplaar aan die aan al mijn eisen voldeed!

tas1
tas3

Deze Burkely tas heeft een hobo model waardoor er lekker veel in past; mijn waterfles, laptop, adapter, portemonnee, agenda, random fruitstukken… Noem het maar op en ik gooi het erin. Er zitten dan ook twee verschillende vakken in, toch wel zo handig met je laptop. Daarnaast is de tas gemaakt van 100% echt suède leer, ziet hij er net uit en heeft hij een lange schouderband wat hem toch weer wat sportiever maakt. Zo is de tas ook gemakkelijk mee te nemen. Aan mijn laatste eis voldeed hij ook, hij moest namelijk zwart zijn en tja… dat is hij duidelijk! Check!

Goed, ik heb een poging gedaan om de tas te showen en ondanks dat ik als een falend Otto model de tas zogenaamd ”gebruik” op bovenstaande foto’s, geeft het denk ik wél een goed beeld hoe hij eruit ziet. Ik ben er in ieder geval erg blij mee en vind vooral de kwaliteit echt heel goed. Het leer is lekker zacht en leuke bijkomstigheid: de tas lag de volgende dag al op mijn mat. Ik grijp alsnog vaak naar mijn rugzak, maar deze tas is mijn go-to voor meer zakelijke afspraken. Ideaal!

De tas is ook in het taupe en camel bruin te verkijgen en kost €89,95. Erg fijn dat ik nu kan afwisselen tussen mijn zwarte Herschel rugzak en dit exemplaar voor mijn werk. Hoe zit dat met jullie, hebben jullie een speciale tas voor je werk?