STOMME BLOG IDEETJES DIE IK GELUKKIG NOOIT HEB UITGEWERKT

ideeIk denk dat elke blogger het wel herkent: je hebt een top idee voor een leuke bloge, maar wanneer je het uiteindelijk op papier hebt gezet is het drie keer niks. Ook ik sla wel eens de plank mis en omdat leedvermaak moet kunnen, deel ik vandaag 4 van dat soort mislukte ideetjes!

Solliciteren – wat te dragen?

Klinkt als een best oke artikel, toch? Nou had ik dit bedacht in de week dat ik daadwerkelijk moest solliciteren. Mijn blog is natuurlijk een aspect waar vaak naar gekeken wordt tijdens dit soort gesprekken. Om dan een hele uiteenzetting te plaatsen met redenen waarom je een bepaalde outfit zou moeten dragen (en die dan ook op het moment van de sollicitatie aan hebben), leek me net wat te awkward. ”Ik las al dat je dat aan zou doen!”‘. Cringe.

Mijn ”gevarieerde” ontbijt tips

Ook niks mis met dit idee, zo op het eerste gezicht. Totdat ik er echt voor ging zitten. ”Wat eet ik eigenlijk als ontbijt? Havermout en ehh… havermout”. Veel verder kwam ik niet en om nou te verzinnen dat ik dagelijks pannenkoeken, yoghurt bowls en andere hippe smoothies eet…

Hi-la-rische wintersport busreis

In januari ging ik op wintersport met mijn vriend en voor het eerst deden we dit met een geboekte nachtbusreis. Van tevoren had ik allerlei hilarische scenario’s in mijn hoofd waarmee ik uiteindelijk een ironisch stuk zou kunnen schrijven over de busreis. Nou, die busreis was totaal niet bijzonder dus meer dan ”we zaten op een stoel” en ”er werd een film gedraaid” zou dat ”ironische” artikel helaas niet bevatten.

De meest mislukte blogfoto’s ever

Het leek me dus ooit oprecht leuk om een artikel te schrijven met alle mislukte productfoto’s die ik voor mijn blog heb gemaakt. Nou was het probleem bij dit artikel niet dat ik geen foto’s had (want geloof me, het hele fotografie gedeelte van het bloggen is niet mijn beste kant), maar het artikel was zó lelijk. En eigenlijk sloeg het ook gewoon nergens op. Foto’s van muren, donkere producten en bewogen voeten – leuk joh!

Bron: illustratie

Heb jij ook wel eens blog ideetjes waarvan je eerst dacht dat het écht da bom zou zijn, maar uiteindelijk nogal tegenviel? Join de club.