INSTANT VROLIJKHEID | SPULLETJES VAN BAN.DO

Als er één webshop is waar ik al-tijd vrolijk van word, dan is dat die van Ban.do wel. Helaas is het niet in Nederland te koop, maar is er wél een webshop. Ik was dan ook héél blij toen ik in New York het notebookje rechtsonder heb kunnen scoren. Wat je er nog allemaal kan krijgen? Kijkt u mee.
6

Boekjes en leuke pennen? I am in. Ik vind dit soort dingen zoals jullie weten echt te gek. Hoe vrolijker, hoe beter. Het heeft iets weg van HEMA vind ik, maar dan nét wat leuker stiekem.

1

Zo verkopen ze bijvoorbeeld dit bovenstaande stickerboekje, waar echt de meest originele stickers in zitten. Ideaal om je agenda of dagplanner mee te pimpen!

2

Aan post-it’s nooit genoeg. Dit soort dingen gaan er bij mij zó snel doorheen in de vorm van to-do en boodschappen lijstjes. Deze vind ik extra leuk.

4

Postkaarten verkopen ze natuurlijk ook en ook deze zijn zó heerlijk grunchy girly. Geef.

3

Hoe schattig zijn deze paspoort hoesjes? Niet alleen heel handig om je paspoort mee te beschermen, maar ze zien er ook nog eens tof uit.
5En dan mappen, hebben we daar ooit genoeg aan? Mijn vader heeft me geleerd alles te bewaren wat ooit belangrijk zou kunnen zijn, je weet nooit wanneer je het immers nodig hebt. Belangrijk is dat je deze mappen nooit kwijt zult raken, daar zijn ze namelijk veel te leuk voor!

Dit is een kleine selectie aan spullen die ze verkopen (en die keuze ging niet makkelijk haha). Ik zou graag mijn verzameling uitbreiden (verzameling, ahum, ik heb 1 notebookje), maar de verzendkosten zijn helaas héél hoog. Goede reden om weer naar Amerika gaan, hah. Kende jij deze webshop al?