SPORTKLEDING | ÓÓK HEEL BELANGRIJK

sporty

Ik word altijd een beetje overmoeding als ik weer aan het hardlopen geslagen ben. Zo ben ik afgelopen week een paar keer gaan hardlopen (bedankt voor het applaus), maar ik betrap mezelf erop dat ik meteen weer denk dat ik ‘wel een nieuwe hardlooplegging heb verdiend’. Er is ook zoveel leuke sportkleding te koop en dan is een grootdeel óók nog eens in mijn favoriete kleur turquoise (ja dat ik daarom een kledingstuk leuk vind maakt me echt een baby).

Adidas sportlegging

Deze klassieke Adidas sportlegging vind ik héél tof. Hij  ziet er daarnaast uit alsof hij heerlijk zit (en de reviews liegen er niet om, hij is het geld blijkbaar echt waard!).

Nike haarbandjes

Hoe leuk zijn deze kleurige haarbandjes van Nike? Super handig, maar vrolijken ook meteen je outfit een beetje op (voor het geval je net als ik geen kekke neonkleurige schoenen hebt).

Nike sportbh 

Ah die print! Super leuk onder een simpele sporttop en de tops van Nike schijnen daarnaast ook nog eens heel fijn te zitten (mag ook wel voor die prijs, maar toch!).

Adidas t-shirt

Aan sport t-shirts heb je nooit genoeg. Laten we het daar op houden (en goed, deze is ook nog eens heel leuk!).

Adidas sportschoenen

Ik weet niet of ze echt ideaal zijn om in te hardlopen, maar als fitness schoenen worden ze in ieder geval wel gebruikd. En tja, de kleur :).

Adidas sweater

Deze trui uit de Rita Ora Adidas collectie vind ik zooo vet. Ik zag hem al op verschillende blogs voorbij komen, want hij is naast heel chill om in te sporten, óók ideaal om erna aan te doen. Of gewoon als outfit, want ook dat kan prima.

Nike sportschoenen

Honderdtwintig euro armer ben je als je deze schoenen besluit aan te schaffen. Maaar daar staat tegenover dat ze héél licht zijn, als gegoten schijnen te zitten en toch een goede steun geven.