GESPONSORD | SAMENWONENDE VERHUISKRIEBELS

cacMijn vriend en ik wonen nu al iets langer dan een jaar samen in Utrecht en dat bevalt héél goed. Ik heb eerder al een update geschreven over hoe dat nu is en vandaag is het tijd voor een nieuwe update! Want ja, we hebben last van iets waarvan ik niet eens wíst dat je het kon hebben: de verhuiskriebels. Hè wat?

38Wij wonen dus in Utrecht in een tweekamerappartement (een slaapkamer en een woonkamer) inclusief leuk stadstuintje. Toch betrap ik mezelf er steeds vaker op dat ik me op een of andere huizensite bevind, het zijn echt een soort verhuiskriebels: ‘Tussen de dozen zitten? 3 Maanden lang je als een zwerver voelen met ook nog eens een hoop stress? COUNT ME IN!’. Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij met ons stekkie en ook de ligging is goed, maar ik heb echt zin in iets nieuws.

bufZo zouden we het bijvoorbeeld heel fijn vinden om nog een tweede kamer erbij te hebben, als logeer – of studiekamer. Er blijven nog wel eens wat mensen slapen, dat krijg je wanneer je in Utrecht woont, en dat is natuurlijk ook alleen maar leuk! Zij worden nu op de bank gelegd, maar hoe fijn zou het zijn als we gewoon een extra bed hadden. Ik zou het daarnaast ook heeeel relaxed vinden om een bad te hebben, een mooie houten vloer en een vaatwasser (een mens mag dromen). Helaas zijn de huurprijzen bizar hoog in Utrecht en dit soort appartementen vind je dit dus niet 1 2 3.

Volgende week zaterdag (3 oktober) is het weer tijd voor Open Huizen Dag, waarbij door heel Nederland de deuren van woningen die te koop of te huur staan opengaan. Handig voor wanneer je een beetje wilt oriënteren. ING kan je daar een handje mee helpen en gooit óók de deuren open om advies te geven. Meer hierover kan je in het filmpje hieronder zien.

Mijn vriend en ik  hebben in ieder geval geen haast met het zoeken naar een nieuwe woning, maar houden onze ogen wél heel erg goed open. Ik denk dat het sowieso handiger is als we nog heel even wachten totdat ik over drie maanden klaar ben met mijn studie. Misschien is Utrecht dan opeens niet meer de meest ideale keus. Maar goed, hoe dat allemaal verder gaat verlopen zal vast wel op mijn blog langskomen! Hoe bevalt jouw woning of kamer?

Dit artikel wordt gesponsord door ING.