IK ZIE IK ZIE | RAY-BAN ROUND METAL ZONNEBRIL

raybanMaak kennis met deze retro Ray-Ban zonnebril, een model met de bijpassende naam Round Metal (goh, hij is rond en van metaal). Ik hoop zó erg dat het lekker weer wordt aanstaande vrijdag (want Pinkpop), dan kan ik ‘m gelijk uittesten. Mooi is die zeker, maar ik heb nog nooit eerder echt een goede zonnebril gehad wat betreft glazen – dus ik ben benieuwd naar het verschil. Maar goed, de zonnebril dus. Laat ik je er alles over vertellen!

raban2
rayban-metal-round

Van ZIEZIE mocht ik dus een Ray-Ban uitkiezen en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik spotte al snel het bovenstaande klassieke model, met een goudkleurig frame en donkere glazen. Dit retro exemplaar heeft extra ronde glazen en is in héél veel uitvoeringen te krijgen. Zo kun je voor een goud – of zilverkleurige frame kiezen en zijn er glazen in een heleboel verschillende kleuren. Van die kleurrijke spiegelglazen vond ik trouwens ook heel tof, maar misschien iets meer trendgevoelig (en ik hoop toch wat langer van deze bril te kunnen genieten).

Ik ontving de zonnebril in een handig hoesje, waar ook een doekje bij zit om je glazen mee schoon te maken. Het hoesje ziet er ”zacht uit”, maar is juist best wel hard zodat de bril goed beschermd wordt. De bestelling ging lekker snel en ik had hem dan ook al een dag later in huis. Toen de postbode aanbelde en het pakketje leverde, kon ik het nog steeds niet helemaal geloven dat ik dit soort toffe dingen krijg voor mijn blog (en dan blog ik toch al 2.5 jaar…). Het went nooit! Ik ben er in ieder geval héél erg blij mee.

De grootste uitdaging? De zonnebril heel houden. Ik ben op z’n zachtst gezegd niet zo goed in dat soort dingen maar ik ga mijn best doen. Hij (of zij?) is in ieder geval nu al mijn favoriete bril! Wat is jouw favoriete zonnebril?