VOOR AAN DE MUUR | 10 X LEUKE POSTKAARTEN


Vergeet posters en schilderijen: je ziet ze steeds meer, van die kaartenrekken waar je … kaarten in kan bewaren dus (zoals deze van de Hema). Logisch ook, het is leuk, je raakt nooit verveeld (dan gooi je er een andere kaart in) én het is ook nog eens makkelijk. Waarom ik er opeens over na aan het denken ben? Ik kwam op Etsy zoveel leuke zelfgemaakte kaartjes tegen die stiekem te leuk zijn om te versturen, maar wat doe je er dán mee als je ze niet verstuurt.. Precies, ophangen in zo’n rek! Ik verzamelde de 10 leukste postkaarten. (En oja, klik op de afbeelding om naar de Esty shop te gaan van de desbetreffende kaart(jes))

Deer Holiday Card - Greeting Card - Blank Inside with Matching EnvelopePastel Postcards (set of 4)Watercolor Cactus Art Postcard - cacti, watercolor, botanical, succulents, gouache, painting, natureOOAK 2 hand-drawn postcards / zentangle / greeting cards / black and white / stationery / Hipster / triangles
Scenic Postcard Set

3 postcards pack  bear/deer/foxGenoeg keus zoals je ziet (en ik had dan ook erg moeilijk met het selecteren van een top 10 haha). Welke is jouw favoriet en wat vind jij van het ophangen van postkaarten in je interieur?