PIMP MIJN MUUR | POSTERS EVERYWHERE

poster7Weet je wat nog best wel lastig is? Posters uitzoeken die je individueel leuk vindt, maar die eventueel óók nog een samen opgehangen kunnen worden. Er is zóveel moois. Echt hoor, ik was misschien 2 uur bezig toen Desenio mij vroeg een aantal posters uit te zoeken. Ik heb in photoshop een denkbeeldige muur aangemaakt, waar ik de opties een voor een en combinaties overwoog. Super leuk en rustgevend om te doen trouwens. De gelukkige winnaars die ik gekozen heb? 

poster3

De grote print van de bergtoppen vond ik zó mooi, dat – hoeveel opties ik ook probeerde – deze er altijd bij zat. Het laat me denken aan wintersport, maar het is daarnaast ook gewoon een prachtige foto. De poster met ”Oslo” was ook echt een must. Sowieso vind ik het mooi wanneer er ook iets van tekst tussen zoveel posters zit. Daarnaast heb ik 6 maanden in Oslo gestudeerd, dus het heeft logischerwijs ook een betekenis voor mij.

poster4

De poster van de zebra die met zijn rug naar de camera zit, trok ook al snel mijn aandacht. Ik heb zelfs nog getwijfeld deze een maat groter te bestellen. Aangezien het een zwart/wit print is, oogt deze ook wat rustiger in combinatie met de andere posters. De print van de bladeren stond leuk bij het geheel, vooral naast de zebra zo.

poster5

Ik koos deze twee printen uit omdat ze allebei een gele kleur bevatten, dat staat leuk als de posters samen worden opgehangen. Sowieso vind ik de print van de beer op het fietsje heel erg schattig, ik houd wel van die stijl. De turquoise achtergrond van de ananas staat weer leuk met de groenige bladeren poster hierboven. Jaja, overal is over nagedacht.

poster6

Ik had nog wat tegoed over en besloot deze ”Cotton Candy Sky” poster mee te bestellen. Staat verder niet echt bij de andere posters, maar leek me tof om neer te zetten op de plank boven ons bed. Het is dan ook echt zo’n dromerige print vind ik. Heel mooi!

 

posters2

Ik moest natuurlijk ook aan mijn vriend denken, dus knalroze designs gingen het niet worden. Door zwart, wit en groen te combineren met geel als knalkleur, krijg je een mooi geheel. In onze huidige woning staan ze momenteel verspreid door het hele huis, omdat we geen goede muur hebben waar ze samen opgehangen kunnen worden. Los zijn ze in ieder geval ook heel leuk, maar het lijkt me toch ook wel tof om ze samen te hangen als we aankomend jaar een keer gaan verhuizen. To be continued, laten we maar zeggen!

Ik heb voor zwarte fotolijsten gekozen, zodat ze mooi bij elkaar passen. Er waren ook andere kleuren lijsten te krijgen, zoals wit, houtkleurig of koper. Het kan ook mooi zijn om, naast formaat, ook in soort lijst te variëren. Ik heb er maar niet te lang over nagedacht, want dan werd het nóg moeilijker haha. De posters en de fotolijsten waren samen €150. Best een bedrag zo in één keer, maar dan heb je wel 7 posters inclusief lijst. De kwaliteit is daarnaast ook echt heel erg goed! Verrassend voor die prijs.

Het leuke is dat als je eenmaal de lijsten hebt, ook heel makkelijk kan wisselen van poster mocht je het zat zijn. Die zijn namelijk helemaal niet zo duur en kun je ook gewoon zonder lijst bestellen. Poef, naast jullie lieve reacties, is het ontvangen van dit soort dingen toch ook wel heel erg bijzonder. Wat vind jij van dit soort posters en heb jij zelf ook een muur gevuld?