THERE IS NO PLACE LIKE HOME | INRICHTING

bloomingvillebloomingville
Sinds ik op mezelf woon ben ik me steeds meer gaan interesseren in inrichtingen. Zo kan ik uren op Pinterest naar wooninspiratie kijken, volg ik steeds meer blogs die hier de focus op hebben en loop ik wanneer ik ga winkelen gerust vaak een leuke meubelzaak binnen. Dit laatste doe ik ook steeds vaker online; er is ten slotte zoveel leuks te vinden! Zo stuitte ik laatst op het merk rel=”nofollow”Bloomingville: wat is dit leuk!

There is no place like home” – €22,99
Ik heb er maar gewoon even een gekozen als voorbeeld, want Bloomingville verkoopt zoveel leuke schilderijtjes. Tekst-achtige versies zoals deze, maar ook printen met dieren en kleuren kan je er vinden.

Houten kruk – €101,15
Ik heb sowieso een zwak voor alles wat met mooi natuurlijk hout gemaakt is. Combineer dit met de categorie “krukken” en ik ben om. Handig als bijzettafeltje maar natuurlijk ook als.. tja kruk!

Gewoven placemats (set van 6) – €24,99
Als ik een witte tafel had gehad, lagen deze waarschijnlijk al lang in mijn keukenla. Helaas hebben wij een houten tafel (jep, daar is dat hout weer) waardoor deze kleur weg valt, maar anders zouden deze héél welkom zijn.

Komset met leuke tekst – €11,90
Voor het servies geldt hetzelfde als voor de schilderijen: er zijn zoveel leuke exemplaren te koop! Simpel wit met leuke teksten om je saaie witte servies een beetje op te vrolijken: ik houd ervan.

Voorraadpotten – €57,95
De combinatie met hout, zwart/wit en teksten maken deze voorraadpotten niet zomaar voorraadpotten. Die dingen zijn al irritant om te hebben staan, dan kan je ze net zo goed in een leuke versie aanschaffen!

Wandrek – €129,99
Dit wandrek ziet er zo misschien een beetje raar uit, maar een bezoekje aan Pinterest veranderde al gauw mijn mening. Wat kun je dit gaaf combineren. Inspiratie nodig? Check deze pagina.