HET GROTE PANTOFFELS FEEST

slofjesJe begrijpt dat toen ik deze unicorn pantoffels spotte, ik niet anders kon dan ze in mijn digitale winkelmandje slepen. Ik ben soms best goed in prioriteiten stellen wat betreft spullen aanschaffen hoor, maar bij deze pantoffels werd dat principe totaal overboord gegooid. Want hallo, unicorns aan je voeten: can it get any better?

En dan te bedenken dat ik echt een haat-liefde verhouding met pantoffels heb. Kijk, ze moeten lekker zitten (lekkerder dan sokken) want anders doe ik ze simpelweg niet aan. Nu had ik daar niet over nagedacht bij deze abrupte aankoop, maar nu ik ze heb, vind ik het dus wél heel chill dat het meer een soort slippers zijn. Je stapt er toch eerder in dan wanneer je echt helemaal een ‘slof’ moet aantrekken. Iets met #luiheid te maken. Mijn vriend daarentegen, heeft er niet zoveel mee. Niet alleen met de mannelijke versies (‘dan ben ik een opa’tje’), maar ook deze cute unicorns krijgen het zwaar te verduren. De volgende opmerkingen krijg ik wel eens naar mijn hoofd geslingerd:

  • *Hoort vage klap in de verte*. ‘*#&$@^#@! …. Ys ruim die pantoffels op ik struikel er steeds over’.
  • *Staat op mijn voet aka de pantoffel* – *Ik zeg auw*. ‘Ja hoh, doe die reusachtige pantoffels dan uit’.
  • ‘Wil je alsjeblieft mijn pantoffels pakken?’. *Komt met twee random knuffels aangelopen* – ‘Ik zie het verschil niet hoor’.

Soms struikel ik over mijn eigen voeten, want toegegeven, ze zijn ook wel heel groot en dan hoor ik in de verte mijn vriend gniffelen.

slofjes2

Enfin. Met de koude winterdagen in het vizier, zijn pantoffels voor mijn ijsblok voeten onmisbaar. De webshop van Nelson biedt een hele hoop fijne pantoffels aan. Niet alleen van dit soort instap-modellen, maar ook ‘slof’ modellen. Zeker een kijkje waard als je net als ik voeten van -12 graden hebt en nog geen paar hebt klaarstaan voor aankomende winter.

Echt hoor, het eerste wat ik doe als ik thuis ben (naast mijn joggingbroek aangooien), is in deze twee lieve eenhoorns pantoffels stappen. De postbode kijkt er in ieder geval niet meer van op en mijn vriend tegenwoordig ook niet meer. Ben jij een pantoffel mens? Of draag je toch liever sokken thuis?