NEW YORK WISHLIST | KEEP CALM & GO SHOPPING

nyNee, het is écht niet zo dat ik alleen maar ga shoppen in NY (kan ik mijn vriend ook niet aandoen), maar de trip komt steeds dichterbij en ik betrapte mezelf er stiekem op dat ik al een hele wishlist in mijn hoofd had gemaakt. Een lijstje met een paar items die ik graag zou terug willen nemen; dingen die we hier niet hebben, maar ook dingen die een stuk goedkoper zijn in ‘Murica. Of ik het echt wil kopen weet ik natuurlijk nog niet, maar kijken kan altijd. 

Reese’s

Géén idee wat het is, maar ik wil het gewoon proberen. Het ziet er immers zó Amerikaans uit (ik bedoel maar chocolade met pindakaas in één reep?).

Goldfish crackers

Deze visjes (crackers/chips) heb ik toen ik jonger was heel veel gegeten, omdat een vriendinnetje van mij die altijd had (zij nam ze regelmatig mee uit Amerika). Ik heb ze nu echter al super lang niet gehad en echt, ik crave ze nog steeds. Zo’n simpele dingen, maar zó lekker. Dit moet echt naar Nederland komen ooit.

EOS lip balm

Op de een of andere manier zijn deze ronde lipbalmpjes een echte hype. Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar zie die dingen altijd in shoplogs verschijnen. In Nederland zijn ze niet heel makkelijk te krijgen en vooral heel duur, dus nu moet ik mijn kans wel grijpen en er eentje meenemen. Futuristisch ding is het ook, die vorm.

Essie nagellakje(s)

De ‘s’ tussen haakjes want echt nodig heb ik het niet. Maar het prijsverschil is redelijk groot, dus ik vind het toch verleidelijk een mooi kleurtje mee te nemen. Meteen een leuke herinnering toch?

Converse All Stars

Ik denk dat mijn vriend deze sowieso gaat kopen (niet in het wit maar toch) en ikzelf misschien ook wel. Je betaalt daar €40 euro voor een paar, dus dat is een goede deal. Het is dat ik al veel schoenen heb, maar mijn huidige witte zijn niet zo wit meer dus wie weet :’)

Ban.do notebooks

Ik heb dit merk al eerder genoemd bij het agenda artikel, waarin ik ook liet vallen dat de verzendkosten niet normaal hoog zijn. Ik zou dus, als ik daar toch ben, heel graag zo’n notebook meenemen met een hilarische quote. Moet ik wel even weten waar ze dit merk verkopen #willdo.

Urban Outfitters

Haha, beetje abstract zo’n tas. Ik wil in ieder geval langs de Urban Outfitters, omdat die kleding daar echt veel goedkoper is. Hoevaak ik wel al niet kwijlend naar die rekken heb staan staren. Ik heb namelijk nog nooit iets bij de UO gekocht, eens moet de eerste keer zijn toch?

Mac Lippenstift

Duidelik gevalletje: heb ik eigenlijk echt niet nodig, maar hoh zoveel goedkoper. Misschien als ik een mooie kleur spot die ik heel graag wil hebben dan. Misschien.

Pretzels

En tot slot eindigen natuurlijk met een foodie: pretzels. Deze dingen at ik vroeger dus óók vaak (weer dat verhaal van het Amerikaanse vriendinnetje) en dit is zó lekker. Hier ga ik zeker wat zakken van inslaan (oke nee, totdat mijn koffer én handbagage het limiet bereikt hebben).

En dan nu een hele belangrijke vraag aan jullie: wat zouden jullie nou willen meenemen en mis ik iets? Misschien staat er wel iets niet op mijn lijstje waarvan jullie denken ”duh, als je dan in Amerika bent, moet je ook een ‘product X’ menemen!!”. Ik hoor het in ieder geval graag! Nu nog even mijn vriend inlichten over deze geplande shoppingspree :’)