MIJN WISHLIST | ITEMS VOOR IN HUIS

wilikHebben jullie ook altijd wanneer het seizoen veranderd je helemaal de behoefte krijgt om alles in je kamer/huis om te gooien en weer opnieuw neer te zetten? Nou ik in ieder geval wel. Op dat soort momenten kom ik dus met dit soort blog posts aan zetten (in plaats van het daadwerkelijk te doen hah). 

Buffelschedel

Haha, wat klinkt dat luguber. En dat zullen een hoop mensen misschien ook wel van deze muurdecoratie vinden, maar ik vind het juist heel gaaf! Dit exemplaar vind ik vooral leuk omdat hij helemaal wit en mooi afgewerkt is. Deze komt van de webshop van Otto.

Vloerkleedje

Ik zou nog graag een vloerkleedje willen voor in onze slaapkamer. Gewoon een kleintje zodat je voeten warm blijven ’s ochtends (niks is erger om op die koude vloer om 7 uur eruit te moeten). Deze is van de H&M en ik vind vooral de figuurtjes leuk, al is hij alsnog best simpel door de zwart/witte kleur.

Koperen kaarshouder

Zou de koperen trend ooit weer weg gaan? Vast wel, maar voor nu vind ik het super tof! Naast onze koperen bloemenpot en klok, past deze mooi in het rijtje thuis. Deze komt van Livv Lifestyle.

Kopjes

Aan kopjes heb je nooit genoeg, toch? Ik als ferme theedrinker vind in ieder geval van niet en deze van Bloomingville vind ik dan ook super schattig.

Bamboe plant

Om de paar dagen moeten alle planten in ons huis weer water (duh) en dat rondje wordt steeds langer. Ik kan er ook niks aan doen dat planten leuk zijn. Welk exemplaar nog mist in onze collectie? Zo’n leuke bamboe-achtige plant! Dit is trouwens een nepperd op het plaatje, maar een echte moet ook wel lukken (denk ik).

Jungle handdoek

Goed, misschien een béétje misplaatst in dit lijstje, maar ik heb gewoon nog een leuke strandhanddoek nodig. Ik kwam deze tegen bij de H&M, daar word je toch meteen vrolijk van.

Glazen boxen

En tot slot deze krengen. Ja dat zijn het echt, want de prijs die er voor gevraagd wordt is eigenlijk belachelijk. Maar ik snap het ook wel want ja, ze zijn ook leuk. Wat je ermee kan? Wat denk je van cactusjes erin zetten of andere items waarvan je vindt dat ze een mooi plekje nodig hebben.

Ik zwijmel nog even verder. Wat staat er bij jou nog écht op je wishtlist?