LEUKE HEBBEDINGETJES | SISSY BOY

sissyboyAls ik onbeperkt budget had, wist ik wel waar ik het zou besteden. De Sissy Boy is zo’n winkel waar je altijd wel terecht kan en wanneer je een kadootje zoekt, je sowieso slaagt. Nu kan ik over de kleding alleen al een heel blogje schrijven, maar vandaag een blogje over de home-afdeling; wat is die leuk!

Sissy Boy is echt zo’n winkel waar je abrupt vrolijk van wordt wanneer je naar binnen gaat. Ik word er nogal hebberig van. Nu hebben ze in de winkel zelf vaak meer ”kleinere” items, maar wanneer je op hun website kijkt, vind je bijvoorbeeld die trolly linksonder. Zo leuk! Daarnaast is het echt dé winkel voor spulletjes waarvan mijn vriend zou zeggen ”waar ga je het in godsnaam láten”. Nou, daar vind ik wel een plekje voor hoor. De cactus zou met open armen ontvangen worden, de schilderijtjes zijn super leuk en ook het geruite kleed lijkt me heerlijk warm. Ik had moeite met items selecteren omdat ik zoveel leuks zag, dus dat zegt genoeg lijkt me hah!

Dat ik er nu echt vaak iets gekocht heb, kan ik niet zeggen. Maar alleen al om even een rondje doorheen te lopen, is het een toffe shop. Vind jij Sissy Boy ook zo’n leuke winkel?