KONINGSDAG | WAT JE DAN WÉL KAN DOEN

kingsdayJa ja jongens, vandaag de dag is het weer tijd om het Koningshuis te vieren. Aangezien dit evenement op woensdag valt (en dit een vrije dag oplevert – woep), heb je misschien helemaal geen zin om in de regen naar een feest te gaan of doorweekt door rommelmarkten te dwalen. Of misschien heb je sowieso niks met deze dag. Wat je wel kan doen? Blij dat je het vraagt.

De grote schoonmaak

Ideaal om dat een keer op woensdag te doen: dat betekent een éxtra lang weekend zonder huishoudelijke taakjes in het verschiet – die heb je ten slotte dan al gedaan.

Lekker vooruit bloggen

Je hebt waarschijnlijk toch niet heel veel beters te doen, steek die tijd in je blog – en je straks wanneer je tijdnood hebt ben je heel blij met je vooruitgewerkte posts.

De tv aanzetten en mensen uitlachen

Groepen vol die enthousiast naar een parade staan te kijken met vlaggetjes terwijl er hagel zo groot als golfballen rondvliegen. Gegarandeerd vermakelijk.

Filmmarathon

Wat mij betreft kan dit elk weekend, maar hoe fijn dat het een keer op een doordeweekse dag kan! De hele dag lekker met een deken op de bank films kijken terwijl het buiten stormt en waait. En nee, je mist écht niks.

Lekker kokkerellen

Zeg maar bye tegen die mierzoete tompoezen; wat denk je van een gezonde zelfgemaakte snack a la muesli repen? Die kan je dan donderdag en vrijdag meenemen naar je werk/studie. Terwijl de helft met een kater zit, ben jij lekker productief bezig geweest én eet je ook nog eens gezond.

Jammer van het bar slechte weer (ik bedoel, anders kan deze dag nog best leuk zijn toch?). Ik wilde eigenlijk nog naar de vrijmarkt hier in Utrecht gaan, dus zon come to me. Wat zijn jouw plannen vandaag? Veel plezier allen!